Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay maakt jaarabonnement goedkoper dan aanbiedingen Ziggo en KPN

  Ziggo en KPN maakten vorige week hun aanbiedingen voor de nieuwe streamingdienst Viaplay openbaar. Viaplay zelf doet er nu nog een schepje bovenop.
  Jarco Kriek
  1 february 2022
  comments 12
  Viaplay maakt jaarabonnement goedkoper dan aanbiedingen Ziggo en KPN

  Viaplay biedt alle Nederlanders tot en met 28 februari de mogelijkheid op basis van voorinschrijving een jaarabonnement af te sluiten voor 99 euro. Dit komt overeen met een maandprijs van €8,25 per maand. De reguliere maandprijs van Viaplay in Nederland bedraagt €13,99. Het voordeel van het kopen van een jaarabonnement bedraagt op jaarbasis dus 69 euro. Het voordelig jaarabonnement is tot en met 28 februari rechtstreeks bij Viaplay via deze link te koop.

   

  lees verder onder foto

   

  KPN

  Nederlanders die nu overstappen van hun huidige aanbieder voor vaste tv en internet zijn het goedkoopst uit bij KPN. Het telecombedrijf biedt namelijk gedurende het gehele Formule 1-seizoen – negen maanden lang – Viaplay gratis aan. Bestaande klanten kunnen het abonnement tot 1 augustus voor €9,99 per maand kopen. Bij het stapelen van abonnementen is daarnaast een voordeel van 5 euro per maand te halen. KPN biedt de entertainmentkorting slechts bij één abonnement aan. Wie dus nu al korting krijgt bij de aanschaf van het abonnement van Netflix of Spotify via KPN, heeft geen recht op de extra korting bij Viaplay. Bestaande KPN-klanten die de entertainmentkorting voor een andere dienst gebruiken, betalen met de huidige aanbieding van KPN €147,88 voor het eerste jaar KPN. Als de entertainmentkorting voor het Viaplay-abonnement wordt gebruikt, duikt de jaarprijs met 88 euro onder de jaaraanbieding van Viaplay zelf.

   

  Ziggo

  Ziggo hanteert weer een andere prijsstaffel voor het eerste jaar Viaplay. De eerste vier maanden kan voor 20 euro gekeken worden. Daarna volgt een maand waarin €9,99 per maand voor de nieuwe streamingdienst betaald dient te worden alvorens voor de overige zeven maanden het normale maandtarief van €13,99 gaat gelden. Het eerste jaar Viaplay direct bij Ziggo kijken, gaat dus €127,92 kosten.

   

  Compleet aanbod

  Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoabonnementstreamingdienstOTTonlinefilmsseriesFormule 1dartsvoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview