Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay maakt nieuwe documentaire voor Nederland bekend

  Viaplay gaat vanaf 24 februari een driedelige eigen Viaplay Original documentaire aan abonnees leveren in alle landen waar de streamingdienst actief is.
  Jarco Kriek
  21 januari 2022
  comments 2
  Viaplay maakt nieuwe documentaire voor Nederland bekend
  Foto Getty Images

  Viaplay begint op 1 maart in Nederland met het activeren van abonnementen. Dit betekent dat alle Nederlandse abonnees direct na het begin van de streamingdienst direct naar deze Viaplay Original documentaire kunnen kijken. Het gaat om de driedelige documentairereeks Natascha Kampusch – A Lifetime Prison die in de Engelse en Duitse taal door Viaplay wordt aangeboden.

   

  3.096 dagen gegijzeld

  De documentaire gaat over de gijzeling van Natascha Kampusch door Wolfgang Priklobil. De toen tienjarige Kampusch werd meer dan drieduizend dagen in gijzeling gehouden in een kleine ruimte van vijf vierkante meter. In de documentaire is een exclusief interview met Kampusch te zien.

   

  Ook bij providers

  Het Viaplay-abonnement is in Nederland vanaf 1 maart bij de streamingdienst voor €13,99 per maand te koop. Ook bij enkele lineaire tv-providers is het abonnement voor klanten van de betreffende provider verkrijgbaar. Hierbij behoort het kopen van het Viaplay-abonnement met korting als meerdere abonnementen op elkaar worden gestapeld. Ook is het niet ondenkbaar dat Viaplay bij bepaalde abonnementsvormen als onderdeel wordt geleverd. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft in ieder geval met VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN een dergelijke samenwerkingsovereenkomst getekend. T-Mobile en Delta Fiber hebben bevestigd met NENT in gesprek te zijn betreffende een vorm van samenwerking.

   

  Compleet aanbod

  Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayOTTstreamingdienstdocumentaire

  Reacties