Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay mag weer hopen op meer abonnees

  Voor Viaplay is de zomer voorbij. Dit betekent dat de streamingdienst naar alle waarschijnlijkheid het aantal abonnees weer zit oplopen.
  Jarco Kriek
  10 augustus 2023
  comments 1
  Viaplay mag weer hopen op meer abonnees
  Foto ProShots

  Reden voor de mogelijke abonneegroei is het begin van het nieuwe voetbalseizoen en de twee belangrijkste voetbalcompetities die in Nederland bij Viaplay zijn te zien, zijn de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Alle wedstrijden van deze voetbalcompetities zijn bij Viaplay te zien. De eerste wedstrijd van de Premier League wordt op 11 augustus gespeeld. De Duitse Bundesliga trapt een week later af.

   

  Tijdelijk stopzetten

  Een deel van de abonnees die alleen voor het voetbal een Viaplay-abonnement hebben, heeft het abonnement tijdelijk opgezegd tijdens de zomermaanden waarin deze competities stillagen. Nu de voetbalcompetities weer beginnen, is het aannemelijk dat deze abonnees weer terugkeren. Dit is overigens niet alleen bij Viaplay het geval. Ook bij de betaalzenders ESPN en Ziggo Sport Totaal is jaarlijks een abonnee-terugval te zien tijdens de zomerstop van voetbal. Eigenaar Viaplay Group noemde bij de presentatie van de kwartaalcijfers de zomerstop van de voetbalcompetities één van de redenen voor de mindere inkomsten uit abonnementenverkoop.

  ViaplayViaplay GroupvoetbalPremier LeagueBundesligaOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview