Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay neemt afscheid van sportpresentator

  Viaplay gaat binnen korte tijd afscheid nemen van twee sportpresentatoren die meewerken aan programma’s waarvan de streamer de exclusieve uitzendrechten bezit.
  Jarco Kriek
  18 september 2023
  comments 2
  Viaplay neemt afscheid van sportpresentator
  Foto Getty Images

  Amber Brantsen neemt tijdelijk afscheid als presentator van Formule 1-programma’s. Dit heeft te maken met de zwangerschap van Brantsen en het wettelijke verlof wat hierbij behoort. De tweede presentator die met de huidige werkzaamheden stopt is de Brabantse Anne-Marie Fokkens. Zij presenteert de studioprogramma’s van PDC darts evenementen.

   

  Onduidelijk

  Fokkens zegt op haar eigen sociale media toe te zijn aan andere uitdagingen. Dag in en dag uit met hetzelfde onderwerp bezig zijn past haar volgens eigen zeggen niet. Het is onduidelijk of Fokkens bij Viaplay blijft werken. Zij denkt ‘waarschijnlijk wel’, maar in welke rol kan de zij nog niet zeggen.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstdarts

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview