Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay nu al duurder: prijsverhoging zes euro binnen half jaar

  Viaplay berekent de nieuwe abonnementsprijs vanaf vandaag al door na nieuwe abonnees. De prijsverhoging is dus eerder ingevoerd dan vooraf werd aangekondigd.
  Jarco Kriek
  25 januari 2023
  comments 7
  Viaplay nu al duurder: prijsverhoging zes euro binnen half jaar

  Wie op dit moment als nieuwe abonnee een abonnement bij Viaplay afsluit, betaalt per direct de nieuwe prijs van €15,99 per maand. Dit blijkt uit onderzoek van Streamwijzer. Wie bijvoorbeeld het hele komende seizoen Formule 1 wil zien via Viaplay kan dus maar liefst €5,50 per maand besparen door een jaarabonnement te nemen. Viaplay heeft een aanbieding waarbij een jaarabonnement tegen een bedrag van €10,49 per maand gekocht kan worden.

   

  Verlenging

  Streamwijzer meldt tevens dat de prijsverhoging bij een jaarabonnement – van €10,49 naar €12,79 per maand – op 2 maart wordt doorgevoerd. Dit zou betekenen dat huidige jaarabonnees die dit abonnement vóór de start van de streamingdienst op 1 maart 2022 hebben afgesloten nog gebruik kunnen maken van een nieuw jaarabonnement tegen het huidige lagere tarief. Viaplay heeft daarnaast op een vraag van een bestaande abonnee gehint op een mogelijke nieuwe ‘Formule 1-actie’ op een bepaald moment in februari.

   

  Aankondiging

  Volgens de Nederlandse regelgeving moet Viaplay zijn abonnees een maand van tevoren op de hoogte brengen van een hogere abonnementsprijs. Als Viaplay - zoals eerder aan Streamwijzer bevestigd - de abonnementsprijs vanaf 28 februari wil verhogen, dan moet het de eerste groep abonnees daarvan de komende dagen op de hoogte brengen. Dat Viaplay ook voor alle bestaande abonnees de prijs gaat verhogen, blijkt uit de aankondiging van de prijsverhoging door Ziggo en KPN die Viaplay-abonnementen wederverkopen.

   

  Fors duurder

  Na de marktintroductie in maart 2022 is de abonnementsprijs van Viaplay voor Nederlanders die direct bij deze streamingdienst een maandabonnement hebben afgesloten significant gestegen. In de periode tot 1 augustus berekende Viaplay een introductietarief van €9,99 per maand. Daarna werd €13,99 in rekening gebracht. Dit wordt nu verhoogd naar €15,99. Binnen een jaar tijd is de prijs van het maandabonnement dus met maar liefst zes euro per maand omhoog gegaan.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)