Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay onthult 8 december meer over Formule 1 en abonnementsprijs

  We moeten nog even wachten voordat meer bekend is over streamingdienst Viaplay, hoe zij Formule 1 in beeld gaan brengen en wat de kosten zijn.
  Jarco Kriek
  25 november 2021
  comments 8
  Viaplay onthult 8 december meer over Formule 1 en abonnementsprijs
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft aan Totaal TV bevestigd dat woensdag 8 december een persconferentie wordt georganiseerd waar meer informatie over Viaplay" target="_blank">Viaplay Nederland bekend wordt gemaakt. Bij de persconferentie zullen in ieder geval Anders Jensen (CEO NENT), Filippa Wallenstam (Chief Content Officer NENT), Marco Zwaneveld (Head of Sport Viaplay Nederland) en Amber Brantsen (presentatrice Formule 1) aanwezig zijn.

   

  Invulling Formule 1

  Op de persconferentie wordt een tipje van de sluier over het uitzenden van Formule 1 opgelicht. We weten inmiddels dat Amber Brantsen de studiopresentatie van Formule 1-uitzendingen gaat verzorgen. Deze week voert Viaplay een gesprek met analist Robert Doornbos over een mogelijke overstap naar de streamingdienst. Doornbos heeft zelf met NENT contact opgenomen om de mogelijkheid van een overstap van Ziggo Sport naar Viaplay te bespreken. De analist geeft duidelijk aan bij live verslaggeving van Formule 1 betrokken te willen blijven. Of commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij van Ziggo Sport naar Viaplay overstappen, is nog een groot vraagteken. Mol en Plooij hebben meerdere malen aangekondigd dat nog geen overleg met NENT heeft plaatsgevonden. Het is aan te nemen dat over het commentaar van Formule 1 tijdens de aangekondigde persconferentie enige uitspraken worden gedaan.

   

  Abonnement

  Over de komst van Viaplay in Nederland werd deze week al bekend dat de marktintroductie voor maart voorzien is. De exacte begindatum wordt hoogstwaarschijnlijk 8 december bekendgemaakt. Tijdens een soortgelijke persconferentie bij de marktintroductie in Polen werd namelijk niet alleen de begindatum, maar ook de abonnementsprijs bij marktintroductie bekendgemaakt. Of er voor klanten van Ziggo, KPN, Delta Fiber (Delta en Caiway) en mogelijk andere mobiele en vaste providers duidelijkheid komt of Viaplay onderdeel van hun abonnement wordt, is op dit moment onduidelijk. In Polen werd het eerste samenwerkingsverband met een provider – in dat geval UPC Polen – pas na de persconferentie over marktintroductie bekendgemaakt.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)