Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay pakt weer uitzendrechten van Ziggo Sport af

  Viaplay blijft VodafoneZiggo in de wielen rijden. Na onder meer de Formule 1 en het Premier League voetbal pakt de streamingdienst dit keer ook handbal af van Ziggo Sport.
  Jarco Kriek
  1 december 2022
  comments 10
  Viaplay pakt weer uitzendrechten van Ziggo Sport af
  Foto Getty Images

  Viaplay" target="_blank">Viaplay Group heeft de uitzendrechten gekocht van de internationale handbaltoernooien tot 2031 voor tien landen, waaronder Nederland. Het gaat hierbij om toernooien die vallen onder de vlag van de internationale handbalfederatie IHF. Viaplay Group heeft voor vrouwen- en herentoernooien voor tien landen de exclusieve uitzendrechten gekocht.

   

  Binnen en buiten

  Het eerste toernooi dat bij Viaplay te zien is dat is het WK handbal voor heren dat van 11 tot 29 januari in Polen en Zweden – het thuisland van Viaplay Group – wordt georganiseerd. Naast het zaalhandbal is ook de jaarlijkse IHF Beach Handball Global Tour bij Viaplay te zien. De aankoop van de uitzendrechten is voor Viaplay met name voor de Scandinavische landen – waar zaalhandbal populair is – een behoorlijke toegevoegde waarde. Ook in Nederland is handbal in opmars als kijksport na de goede prestatie van de Nederlandse vrouwen op diverse mondiale toernooien.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstuitzendrechtenhandbalsport

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)