Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay pakt weer uitzendrechten van Ziggo Sport af

  Viaplay blijft VodafoneZiggo in de wielen rijden. Na onder meer de Formule 1 en het Premier League voetbal pakt de streamingdienst dit keer ook handbal af van Ziggo Sport.
  Jarco Kriek
  1 december 2022
  comments 10
  Viaplay pakt weer uitzendrechten van Ziggo Sport af
  Foto Getty Images

  Viaplay Group heeft de uitzendrechten gekocht van de internationale handbaltoernooien tot 2031 voor tien landen, waaronder Nederland. Het gaat hierbij om toernooien die vallen onder de vlag van de internationale handbalfederatie IHF. Viaplay Group heeft voor vrouwen- en herentoernooien voor tien landen de exclusieve uitzendrechten gekocht.

   

  Binnen en buiten

  Het eerste toernooi dat bij Viaplay te zien is dat is het WK handbal voor heren dat van 11 tot 29 januari in Polen en Zweden – het thuisland van Viaplay Group – wordt georganiseerd. Naast het zaalhandbal is ook de jaarlijkse IHF Beach Handball Global Tour bij Viaplay te zien. De aankoop van de uitzendrechten is voor Viaplay met name voor de Scandinavische landen – waar zaalhandbal populair is – een behoorlijke toegevoegde waarde. Ook in Nederland is handbal in opmars als kijksport na de goede prestatie van de Nederlandse vrouwen op diverse mondiale toernooien.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstuitzendrechtenhandbalsport

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview