Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay passeert Rob Kamphues en kiest voor Amber Brantsen

  Dat Viaplay bij Formule 1-uitzendingen geen kopie van Ziggo Sport wil maken, blijkt uit het aantrekken van Amber Brantsen als presentatrice van het studioprogramma.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 3
  Viaplay passeert Rob Kamphues en kiest voor Amber Brantsen

  Bij Ziggo Sport is Rob Kamphues sinds jaar en dag de presentator van alle studioprogramma’s die de sportzender rond de Formule 1 maakt. Maar Nordic Entertainment Group (NENT) kiest voor een fris en nieuw gezicht als host voor de Formule 1-uitzendingen van Viaplay. Amber Brantsen maakt namelijk de overstap van NOS naar Viaplay. Brantsen is nieuwslezeres bij de publieke omroep en treedt op 1 december in dienst bij Viaplay. Dat NENT kiest voor Brantsen komt niet als volslagen verrassing. Brantsen – die haar overstap zelf via Twitter bekendmaakte – is groot Formule 1-fan en presenteert ook een podcast over de koningsklasse van de autosport voor NOS. Brantsen begon haar loopbaan bij NOS als nieuwslezeres bij de radio en maakte in 2017 de overstap naar het tv-journaal.

   

  NENT tuigt verder op

  Het is op dit moment nog onduidelijk wie Amber Brantsen bij de studio-uitzendingen als analisten naast zich aan tafel krijgt. Al enige tijd zoemen de namen van Robert Doornbos en Tom Coronel rond. Beiden zijn op dit moment als analist actief bij het Formule 1-team van Ziggo Sport. NENT heeft met het aantrekken van Brantsen de eerste stap gezet in het samenstellen van het Formule 1-team voor de komende drie jaar. Op korte termijn wordt duidelijk wie bijvoorbeeld het commentaar gaat verzorgen en de analisten zijn. NENT maakte eerder bekend dat het met een mix van nieuwe en bekende namen de Formule 1-uitzendingen van Viaplay wil gaan inkleuren.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Ziggo SportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)