Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay passeert Rob Kamphues en kiest voor Amber Brantsen

  Dat Viaplay bij Formule 1-uitzendingen geen kopie van Ziggo Sport wil maken, blijkt uit het aantrekken van Amber Brantsen als presentatrice van het studioprogramma.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 3
  Viaplay passeert Rob Kamphues en kiest voor Amber Brantsen

  Bij Ziggo Sport is Rob Kamphues sinds jaar en dag de presentator van alle studioprogramma’s die de sportzender rond de Formule 1 maakt. Maar Nordic Entertainment Group (NENT) kiest voor een fris en nieuw gezicht als host voor de Formule 1-uitzendingen van Viaplay. Amber Brantsen maakt namelijk de overstap van NOS naar Viaplay. Brantsen is nieuwslezeres bij de publieke omroep en treedt op 1 december in dienst bij Viaplay. Dat NENT kiest voor Brantsen komt niet als volslagen verrassing. Brantsen – die haar overstap zelf via Twitter bekendmaakte – is groot Formule 1-fan en presenteert ook een podcast over de koningsklasse van de autosport voor NOS. Brantsen begon haar loopbaan bij NOS als nieuwslezeres bij de radio en maakte in 2017 de overstap naar het tv-journaal.

   

  NENT tuigt verder op

  Het is op dit moment nog onduidelijk wie Amber Brantsen bij de studio-uitzendingen als analisten naast zich aan tafel krijgt. Al enige tijd zoemen de namen van Robert Doornbos en Tom Coronel rond. Beiden zijn op dit moment als analist actief bij het Formule 1-team van Ziggo Sport. NENT heeft met het aantrekken van Brantsen de eerste stap gezet in het samenstellen van het Formule 1-team voor de komende drie jaar. Op korte termijn wordt duidelijk wie bijvoorbeeld het commentaar gaat verzorgen en de analisten zijn. NENT maakte eerder bekend dat het met een mix van nieuwe en bekende namen de Formule 1-uitzendingen van Viaplay wil gaan inkleuren.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Ziggo SportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)