Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay plaatst volkssport darts achter betaalmuur

  Het zonder extra kosten met een traditioneel tv-abonnement kijken naar darts is in Nederland voorbij. PDC Darts is namelijk na vandaag bij streamingdienst Viaplay te zien.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 7
  Viaplay plaatst volkssport darts achter betaalmuur
  Foto Getty Images

  De dartstoernooien van PDC werden in de afgelopen tien jaar door RTL op het open net uitgezonden. Dit betekende dat iedere Nederlander met een traditioneel tv-abonnement zonder extra kosten naar de belangrijkste darts-toernooien kon kijken. Na de finale van het WK Darts die vanavond op RTL 7 live wordt uitgezonden, verdwijnt PDC Darts achter de betaalmuur. Enkele minder belangrijke dartstoernooien - voorheen georganiseerd door British Darts Organisation (BDO) - blijven wel zonder extra te betalen op sportzender Eurosport beschikbaar.

   

  YouTube

  Viaplay" target="_blank">Viaplay begint in Nederland op 1 maart als streamingdienst. PDC dartswedstrijden die voor deze datum plaatsvinden, zullen door Viaplay vrijwel zeker gratis via YouTube aangeboden worden. Na 1 maart dient voor het bekijken van PDC Darts een Viaplay-abonnement gekocht te worden. Dit abonnement kost €13,99 per maand en biedt naast PDC Darts ook andere sporten als Formule 1 en voetbal aangevuld met entertainment hoofdzakelijk bestaand uit films en series. Het Viaplay-abonnement wordt in ieder geval ook door de providers Ziggo en KPN direct aan klanten aangeboden. Daarbij wordt door deze providers korting op dit abonnementen aangeboden naar gelang meer gekochte abonnementen op elkaar worden gestapeld.

  Nordic Entertainment GroupNENTRTLRTL 7dartsuitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)