Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay plaatst volkssport darts achter betaalmuur

  Het zonder extra kosten met een traditioneel tv-abonnement kijken naar darts is in Nederland voorbij. PDC Darts is namelijk na vandaag bij streamingdienst Viaplay te zien.
  Jarco Kriek
  3 january 2022
  comments 7
  Viaplay plaatst volkssport darts achter betaalmuur
  Foto Getty Images

  De dartstoernooien van PDC werden in de afgelopen tien jaar door RTL op het open net uitgezonden. Dit betekende dat iedere Nederlander met een traditioneel tv-abonnement zonder extra kosten naar de belangrijkste darts-toernooien kon kijken. Na de finale van het WK Darts die vanavond op RTL 7 live wordt uitgezonden, verdwijnt PDC Darts achter de betaalmuur. Enkele minder belangrijke dartstoernooien - voorheen georganiseerd door British Darts Organisation (BDO) - blijven wel zonder extra te betalen op sportzender Eurosport beschikbaar.

   

  YouTube

  Viaplay begint in Nederland op 1 maart als streamingdienst. PDC dartswedstrijden die voor deze datum plaatsvinden, zullen door Viaplay vrijwel zeker gratis via YouTube aangeboden worden. Na 1 maart dient voor het bekijken van PDC Darts een Viaplay-abonnement gekocht te worden. Dit abonnement kost €13,99 per maand en biedt naast PDC Darts ook andere sporten als Formule 1 en voetbal aangevuld met entertainment hoofdzakelijk bestaand uit films en series. Het Viaplay-abonnement wordt in ieder geval ook door de providers Ziggo en KPN direct aan klanten aangeboden. Daarbij wordt door deze providers korting op dit abonnementen aangeboden naar gelang meer gekochte abonnementen op elkaar worden gestapeld.

  Nordic Entertainment GroupNENTRTLRTL 7dartsuitzendrechten

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)