Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay probeert abonneeverlies te beperken met exclusieve Formule 1-content

  Viaplay gaat tijdens de winterstop van de Formule 1 diverse programma's aanbieden over de F1-wereld en Max verstappen. Doel is het klantverlies te beperken.
  Jarco Kriek
  23 november 2022
  comments 7
  Viaplay probeert abonneeverlies te beperken met exclusieve Formule 1-content
  Foto Viaplay

  Veel abonnees die hoofdzakelijk voor de Formule 1 een abonnement van Viaplay hebben afgesloten, lieten na afloop van de laatste race van dit seizoen via onder meer sociale media weten hun abonnement op te zeggen. Om Formule 1-liefhebbers in de F1-loze maanden december, januari en februari binnenboord te houden gaat Viaplay diverse aan deze autosport gerelateerde programma’s maken.

   

  Max Verstappen

  Zo komt vanaf 24 november Max Verstappen: Picture Perfect 2022 bij de streamingdienst beschikbaar. Viaplay Formule 1-anchor Amber Brantsen blikt hierin met Max Verstappen terug op het afgelopen seizoen. Later volgen Year of the Lion (vanaf 30 november), Max’s Machine (vanaf 7 december), Red Bull Racing Home Run (live op 10 december), F1 Talks (vanaf 14 december), Verstappen Lion Unleashed 2 (vanaf 26 december) en Anatomy of a World Champion (vanaf begin 2023).

  ViaplayViaplay SportOTTonlinestreamingdienstFormule 1Max Verstappenabonnementklantverlies

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)