Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af

  Viaplay staat vandaag in het middelpunt van de negatieve belangstelling. Dit keer zet de streamingdienst abonnees van het eerste uur onverwacht op zwart.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 15
  Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af
  Foto Getty Images

  Veel abonnees die vorig jaar vóór het begin van het Formule 1-seizoen bij Viaplay een jaarabonnement tegen een gereduceerd tarief van 99 euro afsloten, kunnen sinds vandaag niet meer inloggen bij de streamingdienst. Viaplay heeft hun account op non-actief gezet.

   

  13 maanden

  Dit is opvallend, omdat bij het aangaan van het jaarabonnement door Viaplay werd gesteld dat dit jaarabonnement een looptijd van dertien maanden had. In de persoonlijke abonnee-omgeving stond bij de abonnees ook vermeld dat het abonnement nog tot de tweede helft van de maand maart actief zou zijn.

   

  Formule 1

  Het op zwart zetten van de nog lopende jaarabonnementen komt vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. De eerste vrije training begint komende vrijdag (3 maart) in Bahrein, waar dit weekend de eerste Grand Prix van seizoen 2023 wordt gereden. Abonnees die zijn afgesloten ende klantenservice van de streamingdienst proberen te bereiken, laten op sociale media weten dat dit zowat onmogelijk is.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)