Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af

  Viaplay staat vandaag in het middelpunt van de negatieve belangstelling. Dit keer zet de streamingdienst abonnees van het eerste uur onverwacht op zwart.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 15
  Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af
  Foto Getty Images

  Veel abonnees die vorig jaar vóór het begin van het Formule 1-seizoen bij Viaplay een jaarabonnement tegen een gereduceerd tarief van 99 euro afsloten, kunnen sinds vandaag niet meer inloggen bij de streamingdienst. Viaplay heeft hun account op non-actief gezet.

   

  13 maanden

  Dit is opvallend, omdat bij het aangaan van het jaarabonnement door Viaplay werd gesteld dat dit jaarabonnement een looptijd van dertien maanden had. In de persoonlijke abonnee-omgeving stond bij de abonnees ook vermeld dat het abonnement nog tot de tweede helft van de maand maart actief zou zijn.

   

  Formule 1

  Het op zwart zetten van de nog lopende jaarabonnementen komt vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. De eerste vrije training begint komende vrijdag (3 maart) in Bahrein, waar dit weekend de eerste Grand Prix van seizoen 2023 wordt gereden. Abonnees die zijn afgesloten ende klantenservice van de streamingdienst proberen te bereiken, laten op sociale media weten dat dit zowat onmogelijk is.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)