Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af

    Viaplay staat vandaag in het middelpunt van de negatieve belangstelling. Dit keer zet de streamingdienst abonnees van het eerste uur onverwacht op zwart.
    Jarco Kriek
    1 maart 2023
    comments 15
    Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af
    Foto Getty Images

    Veel abonnees die vorig jaar vóór het begin van het Formule 1-seizoen bij Viaplay een jaarabonnement tegen een gereduceerd tarief van 99 euro afsloten, kunnen sinds vandaag niet meer inloggen bij de streamingdienst. Viaplay heeft hun account op non-actief gezet.

     

    13 maanden

    Dit is opvallend, omdat bij het aangaan van het jaarabonnement door Viaplay werd gesteld dat dit jaarabonnement een looptijd van dertien maanden had. In de persoonlijke abonnee-omgeving stond bij de abonnees ook vermeld dat het abonnement nog tot de tweede helft van de maand maart actief zou zijn.

     

    Formule 1

    Het op zwart zetten van de nog lopende jaarabonnementen komt vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. De eerste vrije training begint komende vrijdag (3 maart) in Bahrein, waar dit weekend de eerste Grand Prix van seizoen 2023 wordt gereden. Abonnees die zijn afgesloten ende klantenservice van de streamingdienst proberen te bereiken, laten op sociale media weten dat dit zowat onmogelijk is.

    ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Hook

    Hook
    Net5 om 22:40 uur
    Veertiger Peter (Robin Williams) is een succesvolle jurist, maar heeft het te druk met zijn werk om zich om zijn gezin te bekommeren. Als Kapitein Haak (Dustin Hoffman) zijn kinderen ontvoert, herinnert Peter zich weer wie hij eigenlijk is: Peter Pan. Met hulp van Tinkelbel keert hij terug naar Nooitgedachtland om zijn kinderen te redden.

    TV-TIP Tot Het Einde

    Tot Het Einde
    NPO 2 om 23:06 uur
    Thuisvrijwilligers staan mensen bij die in de laatste fase van hun leven verkeren. De een brengt rust en kalmte in een huishouden, terwijl de ander juist graag kletst en gezelligheid met zich meebrengt. De vrijwilligers zijn trots dat ze stervende mensen kunnen begeleiden, maar ze maken ook veel moeilijke momenten mee. Soms ontstaan er op de valreep nog waardevolle vriendschappen tussen de cliënten en stervensbegeleiders. In Tot Het Einde vertellen de vrijwilligers over waaróm ze naast het bed van wildvreemde mensen zitten, en hoe ze zelf tegen de dood aankijken.

    Interview