Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live

  Dit weekend is er geen Formule 1 op Viaplay, maar wel een groot dartstoernooi dat in Amsterdam wordt georganiseerd. De streamingdienst zendt dit live uit.
  Jarco Kriek
  16 september 2022
  comments 0
  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live
  Foto Getty Images

  In evenementenhal AFAS Live in Amsterdam is het podium opgesteld waar de beste darters van de wereld het tegen elkaar opnemen tijdens de World Series of Darts Finals, georganiseerd door dartsbond PDC. Naast de Nederlanders Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort doen ook internationale favorieten als Dimitri Van den Bergh, Gary Anderson, Peter Wright en Michael Smith.

   

  Alleen online

  De live uitzending van World Series of Darts Finals begint vrijdag en gaat het hele weekend door. Viaplay trapt het dartsweekend vrijdagavond om 19.00 uur af. Viaplay-abonnees kunnen alleen online naar dit sportevenement kijken. Het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway wordt alleen gebruikt voor het uitzenden van Formule 1.

  ViaplayViaplay GroupdartsOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)