Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live

  Dit weekend is er geen Formule 1 op Viaplay, maar wel een groot dartstoernooi dat in Amsterdam wordt georganiseerd. De streamingdienst zendt dit live uit.
  Jarco Kriek
  16 september 2022
  comments 0
  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live
  Foto Getty Images

  In evenementenhal AFAS Live in Amsterdam is het podium opgesteld waar de beste darters van de wereld het tegen elkaar opnemen tijdens de World Series of Darts Finals, georganiseerd door dartsbond PDC. Naast de Nederlanders Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort doen ook internationale favorieten als Dimitri Van den Bergh, Gary Anderson, Peter Wright en Michael Smith.

   

  Alleen online

  De live uitzending van World Series of Darts Finals begint vrijdag en gaat het hele weekend door. Viaplay trapt het dartsweekend vrijdagavond om 19.00 uur af. Viaplay-abonnees kunnen alleen online naar dit sportevenement kijken. Het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway wordt alleen gebruikt voor het uitzenden van Formule 1.

  ViaplayViaplay GroupdartsOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)