Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live

  Dit weekend is er geen Formule 1 op Viaplay, maar wel een groot dartstoernooi dat in Amsterdam wordt georganiseerd. De streamingdienst zendt dit live uit.
  Jarco Kriek
  16 september 2022
  comments 0
  Viaplay toont World Series of Darts in Amsterdam volledig live
  Foto Getty Images

  In evenementenhal AFAS Live in Amsterdam is het podium opgesteld waar de beste darters van de wereld het tegen elkaar opnemen tijdens de World Series of Darts Finals, georganiseerd door dartsbond PDC. Naast de Nederlanders Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort doen ook internationale favorieten als Dimitri Van den Bergh, Gary Anderson, Peter Wright en Michael Smith.

   

  Alleen online

  De live uitzending van World Series of Darts Finals begint vrijdag en gaat het hele weekend door. Viaplay trapt het dartsweekend vrijdagavond om 19.00 uur af. Viaplay-abonnees kunnen alleen online naar dit sportevenement kijken. Het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway wordt alleen gebruikt voor het uitzenden van Formule 1.

  ViaplayViaplay GroupdartsOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview