Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay trapt nieuw voetbalseizoen af: goed voor abonnementenverkoop

  Viaplay Group noemde de zomerstop van voetbalcompetities een van de redenen van het inzakken van de abonnementscijfers.
  Jarco Kriek
  21 juli 2023
  comments 2
  Viaplay trapt nieuw voetbalseizoen af: goed voor abonnementenverkoop
  Foto Getty Images

  Goed nieuws voor streamingdienst Viaplay is dat het voetbal weer in de startblokken staat voor een nieuwe competitie. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen geldt in dit geval dus niet alleen voor de voetbalclubs. In Engeland wordt het voetbalseizoen serieus afgetrapt met het vriendschappelijke toernooi Premier League Summer Series. Net als de hoofdcompetitie Premier League is dit voorgerecht volledig live te zien bij Viaplay.

   

  Amerika

  Niet de voetbalstadions in Engeland zijn het strijdtoneel van dit voetbaltoernooi. De voetbalclubs Aston Villa, Brentford, Brighton & Hove Albion, Chelsea, Fulham en Newcastle United zijn voor dit toernooi neergestreken in Amerika. Zij spelen de wedstrijden in de Premier League Summer Series in de steden Atlanta, New York,

  Orlando en Philadelphia. In verband met het tijdsverschil worden de wedstrijden in de vroege nachtelijke uren gespeeld en de eerste wedstrijd in de vroege ochtend van zondag 23 juli. De aftrap van de openingswedstrijd Chelsea – Brighton is zondag 23 juli om 1.00 uur. Het toernooi duurt een week.

  ViaplayViaplay GroupOTTstreamingdienstonlinevoetbalPremier League

  Reacties