Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft enkele dagen voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland een nieuwe contentovereenkomst gesloten.
  Jarco Kriek
  25 february 2022
  comments 7
  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY
  Foto Getty Images

  Door de nieuwe overeenkomst komen alle STARZPLAY Originals titels vanaf 1 maart bij Viaplay in Nederland en de Scandinavische landen in het entertainmentaanbod beschikbaar. Daarnaast omhelst de overeenkomst de uitzendrechten van meer dan honderd films en series afkomstig van productiehuis Lionsgate en andere Hollywood studio’s. Onder de meerjarig aangekochte uitzendlicenties bevinden zich oudgediende filmtoppers als American Pie, Dirty Dancing en Gangs of New York.

   

  Niet exclusief

  De nu door NENT aangekochte content komt niet exclusief bij Viaplay beschikbaar. STARZPLAY-content wordt door Canal Digitaal al enige tijd via IPTV en OTT zonder extra meerkosten aan klanten geleverd. Bij streamingdienst Amazon Prime Video kan STARZPLAY als extra betaaloptie worden toegevoegd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayfilmsseriesSTARZPLAY

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview