Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft enkele dagen voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland een nieuwe contentovereenkomst gesloten.
  Jarco Kriek
  25 februari 2022
  comments 7
  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY
  Foto Getty Images

  Door de nieuwe overeenkomst komen alle STARZPLAY Originals titels vanaf 1 maart bij Viaplay in Nederland en de Scandinavische landen in het entertainmentaanbod beschikbaar. Daarnaast omhelst de overeenkomst de uitzendrechten van meer dan honderd films en series afkomstig van productiehuis Lionsgate en andere Hollywood studio’s. Onder de meerjarig aangekochte uitzendlicenties bevinden zich oudgediende filmtoppers als American Pie, Dirty Dancing en Gangs of New York.

   

  Niet exclusief

  De nu door NENT aangekochte content komt niet exclusief bij Viaplay beschikbaar. STARZPLAY-content wordt door Canal Digitaal al enige tijd via IPTV en OTT zonder extra meerkosten aan klanten geleverd. Bij streamingdienst Amazon Prime Video kan STARZPLAY als extra betaaloptie worden toegevoegd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayfilmsseriesSTARZPLAY

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)