Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft enkele dagen voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland een nieuwe contentovereenkomst gesloten.
  Jarco Kriek
  25 february 2022
  comments 7
  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY
  Foto Getty Images

  Door de nieuwe overeenkomst komen alle STARZPLAY Originals titels vanaf 1 maart bij Viaplay in Nederland en de Scandinavische landen in het entertainmentaanbod beschikbaar. Daarnaast omhelst de overeenkomst de uitzendrechten van meer dan honderd films en series afkomstig van productiehuis Lionsgate en andere Hollywood studio’s. Onder de meerjarig aangekochte uitzendlicenties bevinden zich oudgediende filmtoppers als American Pie, Dirty Dancing en Gangs of New York.

   

  Niet exclusief

  De nu door NENT aangekochte content komt niet exclusief bij Viaplay beschikbaar. STARZPLAY-content wordt door Canal Digitaal al enige tijd via IPTV en OTT zonder extra meerkosten aan klanten geleverd. Bij streamingdienst Amazon Prime Video kan STARZPLAY als extra betaaloptie worden toegevoegd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayfilmsseriesSTARZPLAY

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)