Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft enkele dagen voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland een nieuwe contentovereenkomst gesloten.
  Jarco Kriek
  25 februari 2022
  comments 7
  Viaplay tuigt aanbod verder op met films en series STARZPLAY
  Foto Getty Images

  Door de nieuwe overeenkomst komen alle STARZPLAY Originals titels vanaf 1 maart bij Viaplay" target="_blank">Viaplay in Nederland en de Scandinavische landen in het entertainmentaanbod beschikbaar. Daarnaast omhelst de overeenkomst de uitzendrechten van meer dan honderd films en series afkomstig van productiehuis Lionsgate en andere Hollywood studio’s. Onder de meerjarig aangekochte uitzendlicenties bevinden zich oudgediende filmtoppers als American Pie, Dirty Dancing en Gangs of New York.

   

  Niet exclusief

  De nu door NENT aangekochte content komt niet exclusief bij Viaplay beschikbaar. STARZPLAY-content wordt door Canal Digitaal al enige tijd via IPTV en OTT zonder extra meerkosten aan klanten geleverd. Bij streamingdienst Amazon Prime Video kan STARZPLAY als extra betaaloptie worden toegevoegd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayfilmsseriesSTARZPLAY

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)