Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt sportaanbod verder op

  NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 november 2021
  comments 1
  Viaplay tuigt sportaanbod verder op
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

   

  Meer sport

  De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Christmas Ever After

  Christmas Ever After
  om 04:57 uur
  Vlak voor de deadline van haar vierde boek krijgt schrijfster Izzi last van een writer's block. Ze vertrekt naar een resort.

  TV-TIP Billy buys Brooklyn

  Billy buys Brooklyn
  om 04:57 uur
  Handelaar Billy Leroy moest zijn antiekzaak in Manhattan sluiten en de extravagante verkoper begint opnieuw in Brooklyn.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)