Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt sportaanbod verder op

  NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 november 2021
  comments 1
  Viaplay tuigt sportaanbod verder op
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

   

  Meer sport

  De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview