Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt sportaanbod verder op

  NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 november 2021
  comments 1
  Viaplay tuigt sportaanbod verder op
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay" target="_blank">Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

   

  Meer sport

  De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)