Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay tuigt sportaanbod verder op

  NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 november 2021
  comments 1
  Viaplay tuigt sportaanbod verder op
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

   

  Meer sport

  De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

  Reacties

 1. TV-TIP Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

  Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
  Veronica om 20:00 uur
  Er is een nieuwe Death Star in aanbouw. Onder leiding van Han Solo en prinses Leia proberen de rebellen deze opnieuw te vernietigen.

  TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:18 uur
  Opnieuw scharrelt Raven van Dorst rond in het vervallen boerderijtje, dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid moet veranderen.

  Interview

  • *

   Samantha Steenwijk

   De Hollandse nieuwe

   Jeroen van der Boom gaat op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland, met hulp van juryleden René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk.
   Reacties0 reactie(s)