Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’

  Dat Viaplay-abonnees binnenkort fors meer gaan betalen is bij de meeste in deze streamingdienst geïnteresseerde kijkers wel bekend.
  Jarco Kriek
  31 januari 2023
  comments 8
  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’
  Foto Getty Images

  De trouwste abonnees van het eerste uur - toen Viaplay nog niet was begonnen - gaan bijna het dubbele betalen voor de streamingdienst. Van een jaarabonnement van 99 euro (omgerekend €8,25 per maand) naar een maandabonnement dat per 1 maart voor bestaande klanten €15,99 gaat kosten. Voor veel abonnees reden om hun abonnement te heroverwegen. Zeker omdat voor Formule 1 een goedkoper alternatief beschikbaar is in de vorm van F1 TV Pro. Een jaarabonnement op deze streamingdienst kost €64,99, een maandabonnement €7,99.

   

  Mogelijkheden

  Maar voor bestaande klanten blijken er twee mogelijkheden te zijn om toch naar Viaplay te kijken tegen lagere maandelijkse kosten. Dit maakt de streamingdienst zelf bekend op sociale media. Wat deze mogelijkheden zijn wil de webcare-afdeling van de streamingdienst niet openbaar verkondigen. Om als Viaplay-abonnee te weten te komen wat de opties zijn, moet men contact zoeken met de klantenservice. Er zijn Viaplay-abonnees die inmiddels laten weten dat hen een nieuwe jaarovereenkomst wordt aangeboden tegen het tarief van de nu lopende actie voor nieuwe abonnees. Deze behelst een abonnement voor de periode voor twaalf maanden dat €10,49 per maand kost. Of alle bestaande abonnees die met de klantenservice contact opnemen deze mogelijkheid krijgen aangeboden en wat in dat geval de tweede mogelijkheid is, blijft door de geslotenheid van Viaplay onduidelijk.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)