Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’

  Dat Viaplay-abonnees binnenkort fors meer gaan betalen is bij de meeste in deze streamingdienst geïnteresseerde kijkers wel bekend.
  Jarco Kriek
  31 januari 2023
  comments 8
  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’
  Foto Getty Images

  De trouwste abonnees van het eerste uur - toen Viaplay nog niet was begonnen - gaan bijna het dubbele betalen voor de streamingdienst. Van een jaarabonnement van 99 euro (omgerekend €8,25 per maand) naar een maandabonnement dat per 1 maart voor bestaande klanten €15,99 gaat kosten. Voor veel abonnees reden om hun abonnement te heroverwegen. Zeker omdat voor Formule 1 een goedkoper alternatief beschikbaar is in de vorm van F1 TV Pro. Een jaarabonnement op deze streamingdienst kost €64,99, een maandabonnement €7,99.

   

  Mogelijkheden

  Maar voor bestaande klanten blijken er twee mogelijkheden te zijn om toch naar Viaplay te kijken tegen lagere maandelijkse kosten. Dit maakt de streamingdienst zelf bekend op sociale media. Wat deze mogelijkheden zijn wil de webcare-afdeling van de streamingdienst niet openbaar verkondigen. Om als Viaplay-abonnee te weten te komen wat de opties zijn, moet men contact zoeken met de klantenservice. Er zijn Viaplay-abonnees die inmiddels laten weten dat hen een nieuwe jaarovereenkomst wordt aangeboden tegen het tarief van de nu lopende actie voor nieuwe abonnees. Deze behelst een abonnement voor de periode voor twaalf maanden dat €10,49 per maand kost. Of alle bestaande abonnees die met de klantenservice contact opnemen deze mogelijkheid krijgen aangeboden en wat in dat geval de tweede mogelijkheid is, blijft door de geslotenheid van Viaplay onduidelijk.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview