Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’

  Dat Viaplay-abonnees binnenkort fors meer gaan betalen is bij de meeste in deze streamingdienst geïnteresseerde kijkers wel bekend.
  Jarco Kriek
  31 januari 2023
  comments 8
  Viaplay: ‘Twee keuzes voor goedkoper abonnement’
  Foto Getty Images

  De trouwste abonnees van het eerste uur - toen Viaplay nog niet was begonnen - gaan bijna het dubbele betalen voor de streamingdienst. Van een jaarabonnement van 99 euro (omgerekend €8,25 per maand) naar een maandabonnement dat per 1 maart voor bestaande klanten €15,99 gaat kosten. Voor veel abonnees reden om hun abonnement te heroverwegen. Zeker omdat voor Formule 1 een goedkoper alternatief beschikbaar is in de vorm van F1 TV Pro. Een jaarabonnement op deze streamingdienst kost €64,99, een maandabonnement €7,99.

   

  Mogelijkheden

  Maar voor bestaande klanten blijken er twee mogelijkheden te zijn om toch naar Viaplay te kijken tegen lagere maandelijkse kosten. Dit maakt de streamingdienst zelf bekend op sociale media. Wat deze mogelijkheden zijn wil de webcare-afdeling van de streamingdienst niet openbaar verkondigen. Om als Viaplay-abonnee te weten te komen wat de opties zijn, moet men contact zoeken met de klantenservice. Er zijn Viaplay-abonnees die inmiddels laten weten dat hen een nieuwe jaarovereenkomst wordt aangeboden tegen het tarief van de nu lopende actie voor nieuwe abonnees. Deze behelst een abonnement voor de periode voor twaalf maanden dat €10,49 per maand kost. Of alle bestaande abonnees die met de klantenservice contact opnemen deze mogelijkheid krijgen aangeboden en wat in dat geval de tweede mogelijkheid is, blijft door de geslotenheid van Viaplay onduidelijk.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)