Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay verlaagt tijdelijk de prijs naar tien euro per maand

  Viaplay doet er alles aan om het aantal abonnees weer in de lift te krijgen. Met het begin van het nieuwe voetbalseizoen in zicht introduceert de streamingdienst een nieuwe actie.
  Jarco Kriek
  11 augustus 2023
  comments 11
  Viaplay verlaagt tijdelijk de prijs naar tien euro per maand
  Foto Getty Images

  Nieuwe abonnees die nu een abonnement afsluiten kunnen de eerste drie maanden voor €9,99 per maand kijken. Dit is zes euro goedkoper dan de reguliere maandprijs die €15,99 bedraagt. Het totale voordeel komt hierdoor uit op 24 euro. De actie is alleen geldig als een abonnement direct bij Viaplay wordt gekocht. Bij aanschaf van een abonnement via Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta, Caiway of Solcon wordt de normale prijs van €15,99 per maand in rekening gebracht. Het voordeel is dan echter wel dat Formule 1 bij deze providers lineair en minder storingsgevoelig kan worden bekeken via het kanaal Viaplay Xtra. Als een abonnement direct via Viaplay wordt afgesloten, is dit kanaal niet beschikbaar.

   

  Voetbal

  Viaplay komt met deze nieuwe actie aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen. Onder meer alle wedstrijden van de Premier League en Bundesliga zijn live bij Viaplay te zien. Maar de actie is ook goed nieuws voor liefhebbers van Formule 1. Als het abonnement na de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort – die gratis voor alle Nederlanders op NPO 1 live te zien is – wordt aangeschaft, kan het gehele resterende deel van dit Formule 1-seizoen tegen het gereduceerde tarief gekeken worden.

   

  Bestaande klanten

  Wie op dit moment een maandabonnement heeft, kan via een omweg alsnog tijdelijk goedkoper van de streamingdienst gebruikmaken. Het lopende abonnement moet dan opgezegd worden. Als dit abonnement is beëindigd en er niet meer gekeken kan worden, dan kan met hetzelfde account een nieuw abonnement afgesloten worden. Als dit voor 2 oktober gebeurt, wordt het abonnement de eerste drie maanden voor de actieprijs van €9,99 per maand geleverd.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstfilmsseriessportFormule 1voetbalactiekorting

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)