Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay verliest content: nieuwe streamingdienst in aantocht

  Er is ween nieuwe streamingdienst voor de Nederlandse markt, en dit heeft gevolgen voor het entertainmentaanbod bij Viaplay.
  Jarco Kriek
  6 april 2023
  comments 8
  Viaplay verliest content: nieuwe streamingdienst in aantocht
  Foto Getty Images

  Amazon gaat in verschillende Europese landen de streamingdienst MGM+ aanbieden. MGM+ komt vanaf dit weekend in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje als aanvullend Video Channel beschikbaar bij Amazon Prime Video. Het MGM+ abonnement gaat €3,99 per maand kosten. Als basis is wel een Prime Video-abonnement nodig om het MGM+ abonnement te kunnen kopen.

   

  Content

  MGM+ biedt premium content bestaande uit films en series van Lionsgate en Starz aan. In Nederland was Lionsgate-content al bij Prime Video als Video Channel Lionsgate+ beschikbaar. Abonnees van dit Channel worden automatisch omgezet naar MGM+ en krijgen meer content aangeboden. Abonnees van streamingdienst Viaplay krijgen juist minder content aangeboden. Films en series die onderdeel zijn van Lionsgate+ zijn namelijk vanaf 31 maart niet meer beschikbaar bij Viaplay.

  AmazonPrime VideoMGM+OTTonlinestreamingdienstabonnementfilmsseriesLionsgateStarz

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)