Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay verliest content: nieuwe streamingdienst in aantocht

  Er is ween nieuwe streamingdienst voor de Nederlandse markt, en dit heeft gevolgen voor het entertainmentaanbod bij Viaplay.
  Jarco Kriek
  6 april 2023
  comments 8
  Viaplay verliest content: nieuwe streamingdienst in aantocht
  Foto Getty Images

  Amazon gaat in verschillende Europese landen de streamingdienst MGM+ aanbieden. MGM+ komt vanaf dit weekend in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje als aanvullend Video Channel beschikbaar bij Amazon Prime Video. Het MGM+ abonnement gaat €3,99 per maand kosten. Als basis is wel een Prime Video-abonnement nodig om het MGM+ abonnement te kunnen kopen.

   

  Content

  MGM+ biedt premium content bestaande uit films en series van Lionsgate en Starz aan. In Nederland was Lionsgate-content al bij Prime Video als Video Channel Lionsgate+ beschikbaar. Abonnees van dit Channel worden automatisch omgezet naar MGM+ en krijgen meer content aangeboden. Abonnees van streamingdienst Viaplay krijgen juist minder content aangeboden. Films en series die onderdeel zijn van Lionsgate+ zijn namelijk vanaf 31 maart niet meer beschikbaar bij Viaplay.

  AmazonPrime VideoMGM+OTTonlinestreamingdienstabonnementfilmsseriesLionsgateStarz

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview