Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay voegt BBC-documentaire Elon Musk aan aanbod toe

  Elon Musk is de man achter het succes van Tesla en SpaceX, en sinds kort ook de eigenaar van Twitter. Viaplay voegt een documentaire over zijn succes toe aan het aanbod.
  Jarco Kriek
  5 januari 2023
  comments 4
  Viaplay voegt BBC-documentaire Elon Musk aan aanbod toe
  Foto Getty Images

  Abonnees van Viaplay" target="_blank">Viaplay kunnen vanaf 5 januari kijken naar een documentaire over het leven en het succes van de Amerikaanse ondernemer Elon Musk. BBC maakte deze documentaire in het najaar van 2022 en gaf hem de naam The Elon Musk Show. In de documentaire gaan de makers op zoek naar de echte Elon Musk en de reden waarom hij zo succesvol is.

   

  Achter de schermen

  In de documentaire komen onder meer de ouders van Musk aan het woord. Ook zijn ex-vrouw en enkele medewerkers van zijn bedrijven werkten aan de documentaire mee.

   

  Hoe kan je kijken?

  Een Viaplay-abonnement kost €13,99 per maand en biedt naast entertainment – waaronder deze documentaire over Elon Musk – ook een sportaanbod bestaande uit onder meer Formule 1, voetbal en darts. Het abonnement kan rechtstreeks bij de streamingdienst worden afgesloten, maar abonnees van Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kunnen ook via hun provider een Viaplay-abonnement nemen. Zij krijgen dan exclusief toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra, natuurlijk naast de mogelijkheid om online naar content te kijken.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstentertainmentdocumentaire

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)