Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay voegt BBC-documentaire Elon Musk aan aanbod toe

  Elon Musk is de man achter het succes van Tesla en SpaceX, en sinds kort ook de eigenaar van Twitter. Viaplay voegt een documentaire over zijn succes toe aan het aanbod.
  Jarco Kriek
  5 januari 2023
  comments 4
  Viaplay voegt BBC-documentaire Elon Musk aan aanbod toe
  Foto Getty Images

  Abonnees van Viaplay kunnen vanaf 5 januari kijken naar een documentaire over het leven en het succes van de Amerikaanse ondernemer Elon Musk. BBC maakte deze documentaire in het najaar van 2022 en gaf hem de naam The Elon Musk Show. In de documentaire gaan de makers op zoek naar de echte Elon Musk en de reden waarom hij zo succesvol is.

   

  Achter de schermen

  In de documentaire komen onder meer de ouders van Musk aan het woord. Ook zijn ex-vrouw en enkele medewerkers van zijn bedrijven werkten aan de documentaire mee.

   

  Hoe kan je kijken?

  Een Viaplay-abonnement kost €13,99 per maand en biedt naast entertainment – waaronder deze documentaire over Elon Musk – ook een sportaanbod bestaande uit onder meer Formule 1, voetbal en darts. Het abonnement kan rechtstreeks bij de streamingdienst worden afgesloten, maar abonnees van Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kunnen ook via hun provider een Viaplay-abonnement nemen. Zij krijgen dan exclusief toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra, natuurlijk naast de mogelijkheid om online naar content te kijken.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstentertainmentdocumentaire

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)