Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay wil weggelopen abonnees teruglokken met speciale aanbieding

    Dat Viaplay de afgelopen maanden een deel van de abonnees is kwijtgeraakt, blijkt uit een nieuwe promotionele actie van de streamingdienst.
    Jarco Kriek
    4 oktober 2023
    comments 9
    Viaplay wil weggelopen abonnees teruglokken met speciale aanbieding
    Foto Getty Images

    Viaplay maakte enkele weken geleden bekend dat het aantal abonnees nog steeds boven het miljoen ligt. Diverse analisten betwijfelden dat. Dat de streamingdienst waarschijnlijk een te rooskleurig abonnee-aantal heeft gegeven, kan worden afgeleid aan de nieuwe promotionele actie van Viaplay. Voormalige abonnees die Viaplay de rug hebben toegekeerd, hebben een e-mail ontvangen met een lucratieve tijdelijke aanbieding.

     

    Drie maanden

    In de e-mail wordt melding gemaakt van een tijdelijke aanbieding waarbij drie maanden lang voor €9,99 per maand naar Viaplay kan worden gekeken. Dit is zes euro per maand minder dan de reguliere maandprijs die €15,99 bedraagt. Het totale voordeel komt hierdoor op 18 euro uit. Naast een entertainmentaanbod bestaande uit films, series en documentaires biedt de streamer ook een groot sportaanbod. Dit bestaat onder meer uit Formule 1, voetbal (Premier League en Bundesliga) en PDC darts.

     

     

    ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstactiekortingahonnement

    Reacties