Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay Xtra gaat als lineair kanaal door bij Ziggo en KPN

  Geheel in stijl heeft Viaplay in een publicatie tussen de regels door laten weten dat het lineaire kanaal Viaplay Xtra in het aanbod blijft bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  Viaplay Xtra gaat als lineair kanaal door bij Ziggo en KPN
  Foto Getty Images

  Totaal TV meldde eerder al op basis van diverse bronnen dat het lineaire kanaal Viaplay Xtra ook na het einde van het Formule 1-seizoen binnen het aanbod blijft van providers die dit kanaal doorgeven. Viaplay Xtra kan alleen worden bekeken als een Viaplay-abonnement wordt afgesloten via een van de providers waarmee het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten. Dit zijn de providers Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

   

  Weer verlenging

  In eerste instantie zou Viaplay Xtra tot 1 augustus bij deze providers in het aanbod blijven. Dit werd in de zomer verlengd tot het einde van het Formule 1-seizoen 2022. Nu blijft Viaplay Xtra ook tijdens de winterstop van Formule 1 bij de providers beschikbaar.

   

  WK darts

  Officieel hebben Viaplay en de providers hun abonnees nog niet op de hoogte gebracht van de verlengde beschikbaarheid van Viaplay Xtra. Dit weekend waren echter voor het eerst tussen de live uitzendingen van Formule 1 reclamepromo’s te zien van het WK darts, waarin werd gemeld dat het hele WK darts ook op het lineaire kanaal Viaplay Xtra te zien is. Deze meldingen zijn nu ook op meerdere kanalen van Viaplay verschenen. Het WK darts wordt van 15 december tot en met 3 januari gespeeld in het Alexandra Palace in Londen. Het toernooi valt onder de vlag van dartsorganisatie PDC. Viaplay heeft voor Nederland de exclusieve uitzendrechten van PDC-evenementen.

   

  Meer content

  Naast darts zal er volgens de eerder aangehaalde bronnen van Totaal TV in de Formule 1-loze periode op Viaplay Xtra ook andere sportcontent te zien zijn, zoals voetbal. Daarnaast wordt het kanaal gebruikt voor promotiedoeleinden en het uitzenden van Nederlandse Viaplay Original-series en programma’s. Ook hierover heeft Viaplay naar de abonnee nog niets gecommuniceerd.

   

  Abonnees

  De doorgifte van entertainment- en sportcontent na 20 november op Viaplay Xtra kan belangrijk zijn voor de streamingdienst. De kans is reëel dat Viaplay na het einde van het Formule 1-seizoen op 20 november te maken krijgt met abonneeverlies. Abonnees die twijfelen of zij het abonnement moeten aanhouden, kunnen met de blijvende doorgifte van Viaplay Xtra mogelijk binnenboord worden gehouden.

  ViaplayViaplay GroupViaplay XtralineairOTTonlinestreamingdienstdarts

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)