Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay Xtra gaat als lineair kanaal door bij Ziggo en KPN

  Geheel in stijl heeft Viaplay in een publicatie tussen de regels door laten weten dat het lineaire kanaal Viaplay Xtra in het aanbod blijft bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  Viaplay Xtra gaat als lineair kanaal door bij Ziggo en KPN
  Foto Getty Images

  Totaal TV meldde eerder al op basis van diverse bronnen dat het lineaire kanaal Viaplay" target="_blank">Viaplay Xtra ook na het einde van het Formule 1-seizoen binnen het aanbod blijft van providers die dit kanaal doorgeven. Viaplay Xtra kan alleen worden bekeken als een Viaplay-abonnement wordt afgesloten via een van de providers waarmee het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten. Dit zijn de providers Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

   

  Weer verlenging

  In eerste instantie zou Viaplay Xtra tot 1 augustus bij deze providers in het aanbod blijven. Dit werd in de zomer verlengd tot het einde van het Formule 1-seizoen 2022. Nu blijft Viaplay Xtra ook tijdens de winterstop van Formule 1 bij de providers beschikbaar.

   

  WK darts

  Officieel hebben Viaplay en de providers hun abonnees nog niet op de hoogte gebracht van de verlengde beschikbaarheid van Viaplay Xtra. Dit weekend waren echter voor het eerst tussen de live uitzendingen van Formule 1 reclamepromo’s te zien van het WK darts, waarin werd gemeld dat het hele WK darts ook op het lineaire kanaal Viaplay Xtra te zien is. Deze meldingen zijn nu ook op meerdere kanalen van Viaplay verschenen. Het WK darts wordt van 15 december tot en met 3 januari gespeeld in het Alexandra Palace in Londen. Het toernooi valt onder de vlag van dartsorganisatie PDC. Viaplay heeft voor Nederland de exclusieve uitzendrechten van PDC-evenementen.

   

  Meer content

  Naast darts zal er volgens de eerder aangehaalde bronnen van Totaal TV in de Formule 1-loze periode op Viaplay Xtra ook andere sportcontent te zien zijn, zoals voetbal. Daarnaast wordt het kanaal gebruikt voor promotiedoeleinden en het uitzenden van Nederlandse Viaplay Original-series en programma’s. Ook hierover heeft Viaplay naar de abonnee nog niets gecommuniceerd.

   

  Abonnees

  De doorgifte van entertainment- en sportcontent na 20 november op Viaplay Xtra kan belangrijk zijn voor de streamingdienst. De kans is reëel dat Viaplay na het einde van het Formule 1-seizoen op 20 november te maken krijgt met abonneeverlies. Abonnees die twijfelen of zij het abonnement moeten aanhouden, kunnen met de blijvende doorgifte van Viaplay Xtra mogelijk binnenboord worden gehouden.

  ViaplayViaplay GroupViaplay XtralineairOTTonlinestreamingdienstdarts

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)