Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay-abonnees kunnen nu account koppelen met F1 TV Pro

  De eerder aangekondigde samenwerking tussen Viaplay en FOM inzake F1 TV Pro is actief geworden voor abonnees van de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  5 februari 2024
  comments 0
  Viaplay-abonnees kunnen nu account koppelen met F1 TV Pro
  Foto Getty Images

  Viaplay-abonnees kunnen nu hun abonnement koppelen aan de eigen streamingdienst van Formule 1 (FOM) F1 TV Pro. Hierdoor kunnen zij zonder meerkosten gebruikmaken van F1 TV Pro. Het autosportaanbod voor Viaplay wordt hierdoor uitgebreid. Niet alleen zijn meer autosportcompetities die onder de vlag van autosportorganisatie FIA worden georganiseerd te zien, ook het Formule 1-aanbod wordt voor Viaplay-abonnees groter.

   

  Meer streams

  F1 TV Pro biedt tijdens Formule 1-wedstrijden meer streams. Zo kan bijvoorbeeld continu in de pitsstraat gekeken worden en kunnen liefhebbers via een trackscreen de positie van de raceauto’s op het circuit en de rondetijden bijhouden. Ook zijn live cockpitbeelden van alle aan de race deelnemende auto’s te beluisteren, inclusief live communicatie tussen coureur en pitsstraat. 

   

  Accountsharing

  Viaplay legt het delen van het abonnement bij live sportstreams aan banden. Vanaf 25 februari kunnen abonnees slechts vanaf één IP-adres live sportbeelden met maximaal twee apparaten gelijktijdig gebruiken. Door het toevoegen van F1 TV Pro aan het abonnement kunnen Formule 1-kijkers toch via meerdere IP-adressen naar hun geliefde autosport kijken. Onduidelijk is nog hoeveel apparaten gelijktijdig gebruik kunnen maken van F1 TV Pro gedurende live streaming. Het gaat mogelijk om drie apparaten tegelijk die van verschillende IP-adressen gebruik maken. Echte duidelijkheid hierover komt eind februari als in Bahrein de laatste wintertraining wordt gereden. Een week later begint op hetzelfde circuit het nieuwe Formule 1-seizoen.

   

  Het account kan gekoppeld worden via deze internetpagina.

  ViaplayViaplay GroupF1 TVF1TVOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview