Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay-abonnees zeggen massaal abonnement op’

  De moeilijke tijden waarin Viaplay verkeert, kunnen nog uitzichtlozer kunnen worden nu veel abonnees hun abonnement lijken te willen opzeggen.
  Jarco Kriek
  27 november 2023
  comments 5
  ‘Viaplay-abonnees zeggen massaal abonnement op’
  Foto Getty Images

  Internetsite Topgear heeft geconstateerd dat er een sterke belangstelling is onder abonnees van de streamingdienst om het abonnement op te zeggen. Direct na afloop van de Formule 1-race in Abu Dhabi werd via zoekgigant Google namelijk opmerkelijk veel gezocht op de zoekterm ‘Viaplay opzeggen’. De race in Abu Dhabi was de laatste van het Formule 1-seizoen 2023. Tot en met eind februari – de testdagen in Bahrein als voorloper van het seizoen 2024 – zijn er geen live Formule 1-races op de kalender te vinden.

   

  Kwartaalcijfers

  Viaplay Group publiceert op woensdag 29 november de uitgestelde financiële cijfers over het derde kwartaal. Deze werden vorige maand in samenspraak met de belangrijkste aandeelhouders uitgesteld. Viaplay Group heeft bekendgemaakt om inzichtelijk te maken welke acties worden ondernomen om de huidige ongezonde financiële positie te verbeteren. Het is niet uitgesloten dat Viaplay tot nu toe exclusieve diensten geheel of gedeeltelijk gaat afstoten.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggenFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)