Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay-abonnees zeggen massaal abonnement op’

  De moeilijke tijden waarin Viaplay verkeert, kunnen nog uitzichtlozer kunnen worden nu veel abonnees hun abonnement lijken te willen opzeggen.
  Jarco Kriek
  27 november 2023
  comments 5
  ‘Viaplay-abonnees zeggen massaal abonnement op’
  Foto Getty Images

  Internetsite Topgear heeft geconstateerd dat er een sterke belangstelling is onder abonnees van de streamingdienst om het abonnement op te zeggen. Direct na afloop van de Formule 1-race in Abu Dhabi werd via zoekgigant Google namelijk opmerkelijk veel gezocht op de zoekterm ‘Viaplay opzeggen’. De race in Abu Dhabi was de laatste van het Formule 1-seizoen 2023. Tot en met eind februari – de testdagen in Bahrein als voorloper van het seizoen 2024 – zijn er geen live Formule 1-races op de kalender te vinden.

   

  Kwartaalcijfers

  Viaplay Group publiceert op woensdag 29 november de uitgestelde financiële cijfers over het derde kwartaal. Deze werden vorige maand in samenspraak met de belangrijkste aandeelhouders uitgesteld. Viaplay Group heeft bekendgemaakt om inzichtelijk te maken welke acties worden ondernomen om de huidige ongezonde financiële positie te verbeteren. Het is niet uitgesloten dat Viaplay tot nu toe exclusieve diensten geheel of gedeeltelijk gaat afstoten.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggenFormule 1

  Reacties