Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Videoland breidt aanbod films en series uit

    Het aantal abonnees van de Nederlandse streamingdienst Videoland gaat richting de grens van een miljoen. Met nieuwe titels probeert RTL het aantal abonnees verder te laten stijgen.
    Jarco Kriek
    17 september 2020
    comments 0
    Videoland breidt aanbod films en series uit

    Videoland is de online streamingdienst van RTL Nederland die goed aan de weg timmert. Onder meer door de coronacrisis is het aantal abonnees in de afgelopen maanden fors gestegen. Om de bestaande abonnees tevreden te houden en nieuwe abonnees te werven, blijft Videoland constant in beweging. Zo werd onlangs een nieuwe abonnementstructuur gepresenteerd waarbij Nederlanders tegen een lagere maandelijkse prijs – wel met toevoeging van reclame en minder gelijktijdige kijkmogelijkheden – bij de streamingdienst kunnen instappen. Ook blijft RTL investeren in het contentaanbod van Videoland.

     

    Meer films en series

    Streamwijzer heeft een voorlopige lijst met meer dan honderd nieuwe titels gepubliceerd van films en volledige seizoenen van series die gedurende de maand oktober aan het contentaanbod van Videoland worden toegevoegd. Onder meer drie films uit de reeks Poltergeist, drie films van Taken en twee Pink Panther-films zijn binnenkort via Videoland te bekijken. Dit geldt ook voor de films Schindler's List, The Anchorman en het volledige eerste seizoen van Gevoel voor tumor. Naast de duizenden titels films en series die bij Videoland beschikbaar zijn, kunnen ook vrijwel alle lineair op RTL-zenders uitgezonden programma’s reclamevrij teruggekeken worden. Van sommige series en programma’s kunnen zelfs afleveringen vooruit bekeken worden.

    VideolandRTLRTL NederlandOTTonlinecontentcontentaanbodstreamenstreamingstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

    Reacties

  1. TV-TIP Ondertussen aan de Hofvijver

    Ondertussen aan de Hofvijver
    NPO 2 om 22:18 uur
    De verbouwing van het Binnenhof is al enige tijd bezig en Splinter Chabot geeft een update over de vorderingen. Architecten Camiel Berns en Eric van Noord vertellen over hun plannen met het voormalige Hotel Central. Kleurhistoricus Judith Botan vertelt over het peperdure behang in de Tweede Kamer. Leuk (nou ja, leuk)feitje: de kosten van de Binnenhof-renovatie zijn inmiddels al verdubbeld tot bijna 1 miljard euro!

    Interview