Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland dit weekend met live sport en muziek

  Videoland pakt dit weekend uit met twee live streaming evenementen. De streamingdienst biedt daarnaast ook duizenden films en series aan abonnees.
  Jarco Kriek
  26 mei 2023
  comments 0
  Videoland dit weekend met live sport en muziek
  Foto Getty Images

  Videoland richt zich meer en meer op het aanbieden van live evenementen. Deze zijn voor alle abonnees beschikbaar. Met live sport en muziek kan de streamingdienst van RTL Nederland zich nog onderscheiden van andere diensten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit geldt ook voor series en documentaires die exclusief voor de streamingdienst gemaakt zijn. Het aankopen van rechten voor films en series is moeilijker geworden nu de belangrijkste contentaanbieders hun eigen streamingdiensten exploiteren en daarop hun eigen content aanbieden.

   

  Kickboksen

  Videoland streamt op 27 mei vanaf 19.30 uur de wedstrijden van het kickboksevenement GLORY 86. Dit evenement wordt in Essen georganiseerd. Diverse Nederlandse vechters zijn hierbij actief. Rico Verhoeven is tijdens GLORY 86 afwezig.

   

  Boef

  Eveneens op zaterdag 27 mei geeft rapper Boef een live concert in AFAS Live in Amsterdam. Videoland-abonnees kunnen dit concert vanaf 20.30 uur live streamen. Boef heeft aangekondigd enkele muzikale verrassingen te hebben. Oude muziek wordt met nieuw materiaal afgewisseld.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstsportlive streamingmuzieksportkickboksen

  Reacties