Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland gaat meer live popconcerten streamen

  Videoland gaat zich meer richten op het live streamen van sport- en muziekevenementen. Dit ter vervanging van buitenlands contentaanbod.
  Jarco Kriek
  4 juni 2023
  comments 0
  Videoland gaat meer live popconcerten streamen
  Foto Getty Images

  Het is voor onafhankelijke streamingdiensten steeds moeilijker om uitzendrechten van buitenlandse films en series te kopen. De meeste marktpartijen met grote aansprekende titels hebben zelf een eigen streamingdienst waar ze deze content exclusief aanbieden. Lokale streamingdiensten als Videoland richten zich hierdoor noodgedwongen naast in eigen opdracht gemaakte content zoals dramaseries ook op het kopen van uitzendrechten van sport- en muziekevenementen.

   

  Juni

  Videoland heeft deze maand twee avonden gereserveerd voor het live streamen van popconcerten van Nederlandse artiesten. Nadat eerder dit jaar al live concerten van Vrienden van Amstel, Holland Zingt Hazes en Boef te zien waren, komen hier in juni concerten van Guus Meeuwis en Bløf bij.

   

  Agenda

  Als eerste is op 16 juni vanaf 20.30 uur het concert Groots met een zachte G van Guus Meeuwis live te streamen voor abonnees van Videoland. Dit concert geeft de Brabantse zanger – dit jaar voor het laatst – in het PSV Philips stadion in Eindhoven. Het strand nabij de Brouwersdam in Zeeland is op 24 juni het toneel van Concert at Sea. Naast diverse sfeerimpressies en interviews is het hele concert van Bløf live via Videoland te streamen.

   

  Hoe kan je kijken?

  Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand. Met dit abonnement kan met een apparaat inclusief reclame naar alle beschikbare content gekeken worden. Het opvolgende Plus-abonnement kost €9,99 per maand en biedt de mogelijkheid om geheel reclamevrij gelijktijdig op twee apparaten naar alle content te kijken. Voor €11,99 per maand is het Premium-abonnement te koop. Dit is inhoudelijk gelijk aan het Plus-abonnement, maar biedt de mogelijkheid om gelijktijdig met vier apparaten te kijken.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstlive streamingmuziekconcert

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview