Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland kampt met hardnekkige storing

  Videoland-abonnees melden niet aan storingsmeldpunt Allestoringen.nl maar ook aan Totaal TV dat de streamingdienst al enige tijd last van storing heeft.
  Jarco Kriek
  24 march 2022
  comments 5
  Videoland kampt met hardnekkige storing
  Foto Brunopress A

  De eerste meldingsgolf begon gisterenavond rond 22.00 uur toen op het piekmoment bijna 12.000 meldingen bij Allestoringen binnenkwamen. Het aantal storingen zwakte daarna af tot op dit moment tussen de 500 en 1000 per uur.

   

  Inlogproblemen

  De gemelde problemen hebben vrijwel allemaal te maken met het inloggen bij Videoland. Dit is bij klagende klanten zowel handmatig als bij gebruik van de koppelcode niet mogelijk. Het is onbekend hoelang het duurt voordat de storing definitief verholpen is.

  Videolandstorimg

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview