Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland kampt met hardnekkige storing

  Videoland-abonnees melden niet aan storingsmeldpunt Allestoringen.nl maar ook aan Totaal TV dat de streamingdienst al enige tijd last van storing heeft.
  Jarco Kriek
  24 march 2022
  comments 5
  Videoland kampt met hardnekkige storing
  Foto Brunopress A

  De eerste meldingsgolf begon gisterenavond rond 22.00 uur toen op het piekmoment bijna 12.000 meldingen bij Allestoringen binnenkwamen. Het aantal storingen zwakte daarna af tot op dit moment tussen de 500 en 1000 per uur.

   

  Inlogproblemen

  De gemelde problemen hebben vrijwel allemaal te maken met het inloggen bij Videoland. Dit is bij klagende klanten zowel handmatig als bij gebruik van de koppelcode niet mogelijk. Het is onbekend hoelang het duurt voordat de storing definitief verholpen is.

  Videolandstorimg

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)