Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland kampt met hardnekkige storing

  Videoland-abonnees melden niet aan storingsmeldpunt Allestoringen.nl maar ook aan Totaal TV dat de streamingdienst al enige tijd last van storing heeft.
  Jarco Kriek
  24 maart 2022
  comments 5
  Videoland kampt met hardnekkige storing
  Foto Brunopress A

  De eerste meldingsgolf begon gisterenavond rond 22.00 uur toen op het piekmoment bijna 12.000 meldingen bij Allestoringen binnenkwamen. Het aantal storingen zwakte daarna af tot op dit moment tussen de 500 en 1000 per uur.

   

  Inlogproblemen

  De gemelde problemen hebben vrijwel allemaal te maken met het inloggen bij Videoland. Dit is bij klagende klanten zowel handmatig als bij gebruik van de koppelcode niet mogelijk. Het is onbekend hoelang het duurt voordat de storing definitief verholpen is.

  Videolandstorimg

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)