Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland kampt met hardnekkige storing

  Videoland-abonnees melden niet aan storingsmeldpunt Allestoringen.nl maar ook aan Totaal TV dat de streamingdienst al enige tijd last van storing heeft.
  Jarco Kriek
  24 maart 2022
  comments 5
  Videoland kampt met hardnekkige storing
  Foto Brunopress A

  De eerste meldingsgolf begon gisterenavond rond 22.00 uur toen op het piekmoment bijna 12.000 meldingen bij Allestoringen binnenkwamen. Het aantal storingen zwakte daarna af tot op dit moment tussen de 500 en 1000 per uur.

   

  Inlogproblemen

  De gemelde problemen hebben vrijwel allemaal te maken met het inloggen bij Videoland. Dit is bij klagende klanten zowel handmatig als bij gebruik van de koppelcode niet mogelijk. Het is onbekend hoelang het duurt voordat de storing definitief verholpen is.

  Videolandstorimg

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)