Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland koopt exclusieve uitzendrechten interview prins Harry

  Het interview dat prins Harry aan de Britse commerciële zender ITV geeft, is in Nederland exclusief te zien bij streamingdienst Videoland van RTL Nederland.
  Jarco Kriek
  6 januari 2023
  comments 6
  Videoland koopt exclusieve uitzendrechten interview prins Harry
  Foto Getty Images

  Het interview wordt zondagavond uitgezonden op ITV. Satellietkijkers met ontvangst van de Astra2-satelliet kunnen het anderhalf uur durende interview live kijken omdat ITV ongecodeerd op de satellietpositie 28,2 graden oost wordt verspreid. Nederlanders die geen toegang hebben tot ontvangst van de Astra2-satelliet, kunnen het interview vanaf maandag bij Videoland zien. Een abonnement op deze streamingdienst is wel noodzakelijk. Een Videoland-abonnement is vanaf vijf euro per maand verkrijgbaar.

   

  Boek

  Prins Harry geeft zowel in het Verenigd Koninkrijk als Amerika aan één zender een exclusief interview naar aanleiding van het uitbrengen van zijn boek Spare.

  VideolandRTLRTL NederlandOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)