Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  Goed nieuws voor cordcutters die geïnteresseerd zijn in programma’s van de Vlaamse publieke omroep VRT.
  Jarco Kriek
  3 may 2022
  comments 2
  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  De app VRT.NU is nu ook beschikbaar voor de online mediaspelers Apple TV HD en Apple TV 4K. VRT.NU is vergelijkbaar met het Nederlandse NPO Start. De gebruiker kan zonder te betalen naar een groot deel van de eigen programma’s van VRT kijken, waarbij de nadruk op nieuws en actualiteit ligt.

   

  Uitrol

  Apple TV is een volgende stap die VRT zet in de uitrol van de eigen OTT-dienst. De app voor apparaten werkend op Android TV OS kwam eind vorig jaar beschikbaar. Daarnaast verscheen VRT.NU op diverse bruikleendecoders van tv-providers. VRT verwacht binnenkort een app voor het Tizen-platform van Samsung uit te brengen. In de Benelux zijn Samsung Smart TV-internettelevisies het meest door consumenten gebruikt.

  VRTpublieke omroepappApple TVmediaspelerVRT NUonlineOTTcordcutting

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)