Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  Goed nieuws voor cordcutters die geïnteresseerd zijn in programma’s van de Vlaamse publieke omroep VRT.
  Jarco Kriek
  3 mei 2022
  comments 2
  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  De app VRT.NU is nu ook beschikbaar voor de online mediaspelers Apple TV HD en Apple TV 4K. VRT.NU is vergelijkbaar met het Nederlandse NPO Start. De gebruiker kan zonder te betalen naar een groot deel van de eigen programma’s van VRT kijken, waarbij de nadruk op nieuws en actualiteit ligt.

   

  Uitrol

  Apple TV is een volgende stap die VRT zet in de uitrol van de eigen OTT-dienst. De app voor apparaten werkend op Android TV OS kwam eind vorig jaar beschikbaar. Daarnaast verscheen VRT.NU op diverse bruikleendecoders van tv-providers. VRT verwacht binnenkort een app voor het Tizen-platform van Samsung uit te brengen. In de Benelux zijn Samsung Smart TV-internettelevisies het meest door consumenten gebruikt.

  VRTpublieke omroepappApple TVmediaspelerVRT NUonlineOTTcordcutting

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)