Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  Goed nieuws voor cordcutters die geïnteresseerd zijn in programma’s van de Vlaamse publieke omroep VRT.
  Jarco Kriek
  3 mei 2022
  comments 2
  Vlaamse NPO Start nu ook gratis op Apple TV

  De app VRT.NU is nu ook beschikbaar voor de online mediaspelers Apple TV HD en Apple TV 4K. VRT.NU is vergelijkbaar met het Nederlandse NPO Start. De gebruiker kan zonder te betalen naar een groot deel van de eigen programma’s van VRT kijken, waarbij de nadruk op nieuws en actualiteit ligt.

   

  Uitrol

  Apple TV is een volgende stap die VRT zet in de uitrol van de eigen OTT-dienst. De app voor apparaten werkend op Android TV OS kwam eind vorig jaar beschikbaar. Daarnaast verscheen VRT.NU op diverse bruikleendecoders van tv-providers. VRT verwacht binnenkort een app voor het Tizen-platform van Samsung uit te brengen. In de Benelux zijn Samsung Smart TV-internettelevisies het meest door consumenten gebruikt.

  VRTpublieke omroepappApple TVmediaspelerVRT NUonlineOTTcordcutting

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview