Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  VodafoneZiggo herbevestigt volledig SkyShowtime nog dit jaar bij Ziggo

  De klantenservice van Ziggo bracht de afgelopen week ruis op de lijn betreffende het toevoegen van het volledige aanbod van SkyShowtime aan abonnementen.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2023
  comments 7
  VodafoneZiggo herbevestigt volledig SkyShowtime nog dit jaar bij Ziggo

  SkyShowtime is toegevoegd aan bepaalde abonnementen die Ziggo aan klanten levert. Het gaat onder meer om het TV Max- en Ziggo Movies & Series XL-abonnement. Op dit moment is slechts een selectie van films en series van SkyShowtime te beschikbaar. Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo kondigde enkele maanden geleden aan dat klanten met een geschikt abonnement toegang krijgen tot het volledige contentaanbod. Niet alleen via de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini, maar ook via de online platformen van SkyShowtime.

   

  Login

  Om via de eigen platformen van Showtime te kunnen kijken, zijn inloggegevens nodig. VodafoneZiggo liet eerder weten dat klanten die een geschikt abonnement afnemen nog dit jaar toegang krijgen tot het gehele contentaanbod via zowel het eigen als het SkyShowtime-platform, inclusief inloggegevens. Op vragen van klanten suggereerde een Ziggo klantenservicemedewerker dat er mogelijk vertraging tot begin 2024 kon plaatsvinden wat betreft de inloggegevens voor het SkyShowtime-platform.

   

  Geen uitstel

  VodafoneZiggo-woordvoerder Bart Heuts schept tegenover Totaal TV nu echter duidelijkheid. “Ziggo-klanten krijgen voor het einde van het jaar bericht hoe zij hun SkyShowtime-account kunnen activeren.”

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieSkyShowtimefilmsseriesOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)