1. Nieuws

    Voetbal: AZ en PSV voor velen ‘gratis’ op FOX Sports 1

    Op FOX Sports 1 worden dit weekend onder meer wedstijden van AZ en PSV in de Eredivisie live uitgezonden.
    Jarco Kriek
    24 january 2020
    comments 0
    NAC - PSV KNVB Beker
    Foto ProShots

    FOX Sports 1 wordt in drie miljoen huishoudens zonder extra kosten bij het basis tv-abonnement geleverd. Dit is onder meer bij KPN, T-Mobile, Canal Digitaal en Online.nl het geval. Wie bij bijvoorbeeld Ziggo, Delta of Caiway een tv-abonnement koopt, dient een aanvullend abonnement te kopen. De prijs van abonnement voor FOX Sports Eredivisie kost afhankelijk van de aanbieder tot €17,95 per maand. Bij enkele aanbieders wordt bij duurdere (Alles-in-1) abonnementen FOX Sports Eredivisie zonder extra kosten geleverd. Dit is onder meer bij Stichting Kabel Veendam (SKV) het geval.

     

    Programmering FOX Sports 1

    Als eerste wordt op zaterdag 25 januari om 18.30 uur de wedstrijd Heerenveen – AZ uitgezonden. Direct daarna volgt om 20.45 uur Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard. Op zondag 26 januari wordt alleen PSV – FC Twente op FOX Sports 1 uitgezonden. De aftrap is om 16.45 uur. De wedstrijden van onder meer Ajax, Feyenoord en Willem II zijn op FOX Sports 2 te bekijken. FOX Sports 2 wordt alleen bij Online.nl bij het goedkoopste tv-abonnement geleverd.

    voetbalEredivisieFOX SportsFOX Sports 1

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Win vijf keer de dvd van Parasite

      Win vijf keer de dvd van Parasite

      De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Totaal TV mag de dvd van deze viervoudige Oscarwinnaar vijf keer weggeven.

    TV-TIP Flipping bangers

    Flipping bangers
    Discovery om 07:40 uur
    Autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory halen hun gereedschapkist en lasapparaat weer uit de kast om een oude, verwaarloosde Skoda op te knappen.

    TV-TIP Men in Black II

    Men in Black II
    Veronica om 20:00 uur
    Er is vier jaar verstreken sinds geheim agenten Jay en Kay een intergalactische ramp hebben weten te voorkomen. Kay heeft na hun heldendaad zijn gewone leventje weer opgepakt, maar Jay werkt nog steeds voor de ultrageheime overheidsinstelling Men In Black. Tijdens een van zijn diensten ontdekt Jay dat er een complot wordt gesmeed door een als lingeriemodel vermomde alien.

    Interview

    • In de voetsporen van de Bevrijding is vanaf 28 maart te zien bij NPO 2

      Philip Freriks

      In de voetsporen van de bevrijding

      Philip Freriks gaat in gesprek met bevrijders die een einde maakten aan de Duitse bezetting, en met burgers die er middenin zaten.
      Reacties0 reactie(s)