Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbal: Chelsea – Ajax in Champions League live op tv en radio

    De belangrijke wedstrijd Chelsea – Ajax in de prestigieuze voetbalcompetitie Champions League wordt dinsdag 5 november live op Veronica en Ziggo Sport Totaal uitgezonden.
    Jarco Kriek
    4 november 2019
    comments 4
    Voetbal: Chelsea – Ajax in Champions League live op tv en radio
    Foto ANP

    De aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur. De voorbeschouwing op Veronica begint een half uur eerder. Presentatrice Hélène Hendriks ontvangt in de studio op het Mediapark in Hilversum de analisten Wim Kieft en Johan Derksen. Chelsea – Ajax wordt ook live uitgezonden op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. In tegenstelling tot Veronica – dat bij iedere aanbieder bij afname van het goedkoopste tv-abonnement te bekijken is – dient voor het bekijken van Ziggo Sport Voetbal het aanvullende tv-abonnement Ziggo Sport Totaal gekocht te worden. Bij de grootste aanbieder Ziggo, KPN en T-Mobile kost dit abonnement rond de 15 euro per maand.

     

    Radio

    Het verslag van de wedstrijd is ook live en integraal op de radio via nieuwszender NPO Radio 1 te volgen. Deze radiozender is in Nederland via FM en DAB+ in de ether alsmede wereldwijd online via radio-apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.

    voetbalChampions LeagueAjaxVeronicaTalpaTalpa NetworkZiggo SportZiggoZiggo Sport TotaalVodafoneZiggotvtelevisieradioNPO Radio 1

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview