Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbal: El Clásico FC Barcelona – Real Madrid pas later op Ziggo Sport

    Onrust en demonstraties in de Spaanse regio Catalonië zijn de oorzaken dat de Spaanse voetbalbond de voetbalwedstrijd FC Barcelona – Real Madrid heeft uitgesteld.
    Jarco Kriek
    18 oktober 2019
    comments 0
    Voetbal: El Clásico FC Barcelona – Real Madrid pas later op Ziggo Sport
    Foto ANP

    De voetbalwedstrijd stond voor zaterdag 26 oktober op de Spaanse voetbalkalender. VodafoneZiggo bezit de Nederlandse uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Hierdoor zijn de belangrijkste wedstrijd voor alle Ziggo-klanten zonder meerkosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport te bekijken. Bij andere distributeurs als KPN, Canal Digitaal en T-Mobile zijn de wedstrijden met een aanvullend abonnement van Ziggo Sport Totaal te bekijken.

     

    Voetbal op Ziggo Sport

    Wanneer de Spaanse voetbalklassieker wel wordt gespeeld, is op dit moment niet duidelijk. Spaanse media spreken over 18 december. De Spaanse voetbalbond heeft FC Barcelona en Real Madrid tot maandag 21 september 10.00 uur de tijd gegeven om tot overeenstemming over een nieuwe speeldatum te komen. Ziggo Sport zendt El Clásico live uit op de nieuwe speeldatum.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalFC BarcelonaReal MadridEl ClásicoLa Liga

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview