Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbal: Finale Europa League Chelsea – Arsenal live op RTL 7 en FOX Sports

    De finale van de Europese voetbalcompetitie Europa League wordt woensdag 29 mei live op het open net uitgezonden op RTL 7. De wedstrijd is ook op betaalzender FOX Sports te volgen.
    Peter de Koning
    29 mei 2019
    comments 0
    Voetbal: Finale Europa League Chelsea – Arsenal live op RTL 7 en FOX Sports
    Foto ANP

    In de finale staan de Engelse voetbalclubs Chelsea en Arsenal tegenover elkaar. De wedstrijd wordt echter niet in Engeland gespeeld. De balomwentelingen vinden plaats in het Olympisch Stadion van Bakoe in Azerbeidzjan. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 20.00 uur. Een uur later begint de finale daadwerkelijk.

    RTL 7FOX SportsEuropa Leafuevoetbal

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview