1. Nieuws

    Voetbal: Italië – Nederland live op tv en radio

    De oefeninterland van Oranje tegen Italië is maandag 4 juni live op de tv-zenders Veronica en FOX Sports 1 HD te volgen. De radioluisteraar kan op NPO Radio 1 terecht.
    Peter de Koning
    4 juni 2018
    comments 0
    Voetbal: Italië – Nederland live op tv en radio
    Foto ANP

    Het is de tweede oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal in korte tijd. Vrijdag werd in Slowakije gelijk gespeeld. Net als Italië is Slowakije deelnemer aan het WK Voetbal dat volgende week in Rusland begint. Nederland is niet gekwalificeerd en bereidt zich voor op de kwalificatiereeks voor het EK Voetbal 2020. Italië – Nederland begint om 20.45 uur. De voorbeschouwing op Veronica en FOX Sports 1 HD begint om 20.00 uur. NPO Radio 1 zendt de wedstrijd vrijwel integraal in de ether via FM en DAB+ uit. De radiozender is tevens wereldwijd online te beluisteren.

    VeronicaTalpa TVSBS BroadcastingvoetbalOranjeNederlands ElftalWK

    Reacties

  1. TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Het ene stuk vlees is het andere niet. Verpakkingen reppen tegenwoordig over het voer dat de koe at. Zo zijn er biefstukken uit Ierland met een unieke smaak door een dieet van gras. Maar in hetzelfde schap liggen Amerikaanse steaks die subliem smaken door een menu van granen. Maakt het wat uit wat de koe heeft gegeten? De Keuringsdienst van waarde zoekt het uit.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 KAARTEN WHAT MEN WANT

      Ali David is een sportagente die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar vriend, op het spel. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor deze komedie weggeven.

    TV-TIP The Great Wall

    The Great Wall
    SBS9 om 20:30 uur
    De Europese huursoldaat William is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangengenomen worden door het Chinese leger.

    Interview

    • *

      Miljuschka Witzenhausen

      Miljuschka in Japan

      In een poging de geheimen van de Japanse keuken te ontrafelen, waagde Miljuschka Witzenhausen zich aan extreem giftige en nog bewegende visgerechten.
      Reacties0 reactie(s)