Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Voetbalkraker Feyenoord – PSV gratis in meer dan zes miljoen huiskamers

  De voetbalkraker Feyenoord – PSV is zondag 3 december zonder extra te betalen in ruim zes miljoen huiskamers te bekijken via betaalzender ESPN.
  Jarco Kriek
  2 december 2023
  comments 2
  Voetbalkraker Feyenoord – PSV gratis in meer dan zes miljoen huiskamers
  Foto Getty Images

  Lukt het Feyenoord PSV de eerste eredivisiepunten van dit seizoen af te snoepen? Dit is de vraag die zondag rond 14.00 uur een antwoord krijgt als het laatste fluitsignaal in voetbalstadion De Kuip in Rotterdam klinkt. De voetbalkraker Feyenoord – PSV is dan aan het einde gekomen. PSV heeft voor de aftrap een voorsprong van zeven punten op Feyenoord. Verlies de voetbalclub uit Rotterdam, dan wordt het voor de winterstop al op een bijna onoverbrugbare achterstand in de ranglijst gezet.

   

  ESPN

  De aftrap van de wedstrijd vindt om 12.15 uur plaats. De voorbeschouwing begint om 11.45 uur. En in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland kan deze voetbalkraker bekeken worden zonder dat hiervoor extra betaald dient te worden. Voetbalzender ESPN heeft deze voetbalwedstrijd namelijk op het hoofdkanaal geprogrammeerd. ESPN 1 is bij de meeste providers binnen het lineaire basispakket beschikbaar. Dit is onder meer bij Ziggo, KPN en Odido het geval. De wedstrijd wordt in betere beeldkwaliteit ook uitgezonden via het kanaal ESPN UHD dat onder meer bij Ziggo en KPN beschikbaar is. Hiervoor moet bij deze providers wel een bepaald aanvullend abonnement worden afgesloten. ESPN UHD is op dit moment nog niet beschikbaar binnen het aanbod van de landelijke providers Odido en Delta.

  ESPNESPN 1EredivisievoetbalFeyenoordPSV

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)