Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Voetbaloorlog’ tussen RTL en Talpa

  De mediabedrijven RTL Nederland en Talpa Network willen met elkaar verder. De ‘voetbaloorlog’ tussen RTL 7 en Veronica is dan ook opmerkelijk.
  Jarco Kriek
  29 juli 2022
  comments 4
  ‘Voetbaloorlog’ tussen RTL en Talpa
  Foto Getty Images

  Zowel RTL 7 als Veronica gaat op maandag- en vrijdagavond om 20.30 uur een voetbaltalkshow uitzenden. Het meest opvallend is de komst van het voetbalprogramma op Veronica. Voorheen werd Veronica Inside op dit tijdslot uitgezonden. Toen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in januari echter besloten om een dagelijkse, bredere talkshow onder de naam Vandaag Inside te gaan maken op SBS6, werd de stekker uit Veronica Inside getrokken.

   

  Tijdelijke stop

  Naar nu blijkt gaat het om een tijdelijke stop, want er keert een voetbaldiscussieprogramma terug op Veronica. Vanaf 8 augustus gaat Wilfred Genee op maandag- en vrijdagavond een nieuw voetbalprogramma maken op de zender, en dit keer zonder René van de Gijp en Johan Derksen. In plaats daarvan zijn Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijden de vaste gezichten van het nieuwe programma, waarvan de naam nog onbekend is. Wilfred Genee wandelt na afloop van het programma in het reclameblok snel naar een naastgelegen studio om daar samen met Van der Gijp en Derksen Vandaag Inside te maken.

   

  RTL 7

  RTL Nederland gaat het komende voetbalseizoen door met VTBL, maar niet meer op zondagavond en niet met presentatie van Humberto Tan. VTBL wordt op RTL 7 eveneens uitgezonden op de maandag- en vrijdagavond om 20.30 uur. De presentatie is in handen van Simon Zijlemans en Frank Evenblij. Om toerbeurt schuiven Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar als tafelgasten aan. Enkele van deze namen zijn opvallend: zo waren Jan Boskamp en Aad de Mos voorheen veel geziene tafelgasten bij Veronica Inside. Anouk Hoogendijk is op dit moment nog regelmatig te zien als deskundige bij het SBS6-programma Shownieuws.

  RTLRTL NederlandRTL 7VTBLTalpaTalpa NetworkVeronicaVandaag InsideVeronica Inside

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)