Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Voorlopig geen Champions League voetbal in 4K bij Ziggo Sport

  Minder goed nieuws voor voetballiefhebbende Ziggo-klanten met een 4K-televisie. Voorlopig zendt Ziggo Sport de Champions League niet uit in 4K Ultra HD.
  Jarco Kriek
  6 september 2022
  comments 3
  Voorlopig geen Champions League voetbal in 4K bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  De groepsfase van de Champions League wordt vanavond dinsdag 6 september afgetrapt. Ajax is na het verlies van PSV tegen Glasgow Rangers de enige Nederlandse club die mag meedoen aan het miljoenenbal dat Champions League heet. In Nederland zijn wedstrijden van de Champions League live te bekijken op RTL 7 en bij Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal.

   

  Teleurstelling

  Ziggo-klanten kunnen op het digitale basiskanaal Ziggo Sport elke speelronde in de vroege vooravond live een wedstrijd kijken die exclusief op dit kanaal en bij Ziggo Sport Totaal wordt uitgezonden. Bij andere providers zoals KPN en T-Mobile kunnen abonnees afstemmen op het kanaal Ziggo Sport Select. Bij Ziggo kan Ziggo Sport door gebruikers van de Mediabox Next, Next Mini en CI+ module ook in 4K bekeken worden. De wedstrijd in de vooravond wordt echter niet in 4K aangeboden aan deze groep Ziggo-klanten. In de groepsfase is om 21.00 uur op Ziggo Sport een schakelprogramma te zien. Ook dit kan om technische redenen niet in 4K aangeboden worden.

   

  Misschien later

  VodafoneZiggo-woordvoerster Tabitha Laurey bevestigt het voor 4K-liefhebbers teleurstellende nieuws aan Totaal TV. “Tijdens deze poulefase van de Champions League zendt Ziggo Sport de volledige wedstrijden niet in 4K uit. Of in een latere fase van de Champions League nog volledige wedstrijden in 4K zullen worden uitgezonden, is op dit moment nog onbepaald. Zodra er nieuws is rondom ons 4K-aanbod, zullen we dat onze klanten laten weten.”

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport4KvoetbalChampions League

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview