Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Voorlopig geen Champions League voetbal in 4K bij Ziggo Sport

  Minder goed nieuws voor voetballiefhebbende Ziggo-klanten met een 4K-televisie. Voorlopig zendt Ziggo Sport de Champions League niet uit in 4K Ultra HD.
  Jarco Kriek
  6 september 2022
  comments 3
  Voorlopig geen Champions League voetbal in 4K bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  De groepsfase van de Champions League wordt vanavond dinsdag 6 september afgetrapt. Ajax is na het verlies van PSV tegen Glasgow Rangers de enige Nederlandse club die mag meedoen aan het miljoenenbal dat Champions League heet. In Nederland zijn wedstrijden van de Champions League live te bekijken op RTL 7 en bij Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal.

   

  Teleurstelling

  Ziggo-klanten kunnen op het digitale basiskanaal Ziggo Sport elke speelronde in de vroege vooravond live een wedstrijd kijken die exclusief op dit kanaal en bij Ziggo Sport Totaal wordt uitgezonden. Bij andere providers zoals KPN en T-Mobile kunnen abonnees afstemmen op het kanaal Ziggo Sport Select. Bij Ziggo kan Ziggo Sport door gebruikers van de Mediabox Next, Next Mini en CI+ module ook in 4K bekeken worden. De wedstrijd in de vooravond wordt echter niet in 4K aangeboden aan deze groep Ziggo-klanten. In de groepsfase is om 21.00 uur op Ziggo Sport een schakelprogramma te zien. Ook dit kan om technische redenen niet in 4K aangeboden worden.

   

  Misschien later

  VodafoneZiggo-woordvoerster Tabitha Laurey bevestigt het voor 4K-liefhebbers teleurstellende nieuws aan Totaal TV. “Tijdens deze poulefase van de Champions League zendt Ziggo Sport de volledige wedstrijden niet in 4K uit. Of in een latere fase van de Champions League nog volledige wedstrijden in 4K zullen worden uitgezonden, is op dit moment nog onbepaald. Zodra er nieuws is rondom ons 4K-aanbod, zullen we dat onze klanten laten weten.”

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport4KvoetbalChampions League

  Reacties

 1. TV-TIP Help! My House is Haunted

  Help! My House is Haunted
  TLC om 22:30 uur
  We kunnen er een beetje lacherig over doen, totdat de geest van tante Agaath opeens aan de rand van jóúw bed staat te kermen. In Help! My House Is Haunted duikt een stel experts in het door bewoners bij elkaar gescharreld bewijsmateriaal waarop spoken en ander bovennatuurlijk gespuis zijn vastgelegd. Zoals dat van Gillian, wier slaapkamer na een aardbeving opeens wordt bezocht door entiteiten van gene zijde.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)