Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Voorlopig geen uitbreiding HD-aanbod bij Delta en Caiway

  Ziggo is niet de enige distributeur die pas op de plaats lijkt te maken met het uitbreiden van het HD-zenderaanbod. Ook bij distributeurs Delta en Caiway is dit het geval.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2021
  comments 6
  Voorlopig geen uitbreiding HD-aanbod bij Delta en Caiway

  KPN is bij de landelijke distributeurs op dit moment één van de bedrijven die de meeste zenders in HD-kwaliteit aan klanten levert. Ziggo heeft het HD-aanbod enige jaren stabiel gehouden, maar lijkt medio november meer aandacht aan HD te gaan besteden als dertien regionale tv-zenders van SD naar HD worden opgewaardeerd. Bij T-Mobile is het HD-aanbod vrijwel gelijk aan KPN, mede omdat T-Mobile op de netwerken van KPN gebruikt maakt van de wholesale-aanvoer van KPN. Bij Canal Digitaal is het HD-aanbod afwijkend. Wie via de satelliet kijkt, moet het doen met een karig aanbod. Via het IPTV-platform van Canal Digitaal is het aantal HD-zenders veel hoger.

   

  Delta Fiber

  Nu Delta Fiber het aantal aansluitingen op eigen glasvezelnetwerken in de komende jaren tot minimaal twee miljoen wil uitbreiden, gaan de eigen dienstenaanbieders Delta en Caiway een meer prominentere rol in het distributielandschap spelen. De vraag van veel liefhebbers van goed beeld is dan ook wat beide distributeurs op het gebied van HD-uitbreiding gaan doen. Op internet circuleren wel geruchten dat binnenkort bij beide distributeurs meer HD wordt verwacht, maar is dit wel het geval? Het verlossende antwoord komt van Delta Fiber-woordvoerder Levi Bosselaar: "Er is geen sprake van een grootschalige omzetting van kanalen van SD naar HD."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakglasvezeltvtelevisieHDzenderraanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)