Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Voorlopig geen uitbreiding HD-aanbod bij Delta en Caiway

  Ziggo is niet de enige distributeur die pas op de plaats lijkt te maken met het uitbreiden van het HD-zenderaanbod. Ook bij distributeurs Delta en Caiway is dit het geval.
  Jarco Kriek
  29 october 2021
  comments 6
  Voorlopig geen uitbreiding HD-aanbod bij Delta en Caiway

  KPN is bij de landelijke distributeurs op dit moment één van de bedrijven die de meeste zenders in HD-kwaliteit aan klanten levert. Ziggo heeft het HD-aanbod enige jaren stabiel gehouden, maar lijkt medio november meer aandacht aan HD te gaan besteden als dertien regionale tv-zenders van SD naar HD worden opgewaardeerd. Bij T-Mobile is het HD-aanbod vrijwel gelijk aan KPN, mede omdat T-Mobile op de netwerken van KPN gebruikt maakt van de wholesale-aanvoer van KPN. Bij Canal Digitaal is het HD-aanbod afwijkend. Wie via de satelliet kijkt, moet het doen met een karig aanbod. Via het IPTV-platform van Canal Digitaal is het aantal HD-zenders veel hoger.

   

  Delta Fiber

  Nu Delta Fiber het aantal aansluitingen op eigen glasvezelnetwerken in de komende jaren tot minimaal twee miljoen wil uitbreiden, gaan de eigen dienstenaanbieders Delta en Caiway een meer prominentere rol in het distributielandschap spelen. De vraag van veel liefhebbers van goed beeld is dan ook wat beide distributeurs op het gebied van HD-uitbreiding gaan doen. Op internet circuleren wel geruchten dat binnenkort bij beide distributeurs meer HD wordt verwacht, maar is dit wel het geval? Het verlossende antwoord komt van Delta Fiber-woordvoerder Levi Bosselaar: "Er is geen sprake van een grootschalige omzetting van kanalen van SD naar HD."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakglasvezeltvtelevisieHDzenderraanbod

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)