Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Vrienden van Amstel live concert uitgebreid bij Videoland

  Videoland-abonnees kunnen zonder extra te betalen vrijdag 19 januari in hun eigen huiskamer genieten van Vrienden van Amstel in de uitgebreidste vorm.
  Jarco Kriek
  6 januari 2024
  comments 0
  Vrienden van Amstel live concert uitgebreid bij Videoland
  Foto Getty Images

  Het muziekspektakel Vrienden van Amstel wordt ieder jaar in januari meerdere weken in Ahoy Rotterdam georganiseerd. Dit jaar treden onder anderen Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, Zoë Tauran, Bizzey, La Fuente, Claude, Suzan & Freek, Flemming, Snelle, Ronnie Flex, VanVelzen, Duncan Laurence, S10 en Joshua Nolet op. De presentatie is in handen van Kraantje Pappie en Nick Schilder.

   

  Uitverkocht

  De concertreeks is al een tijd volledig uitverkocht. Toch kunnen ruim 1,3 miljoen mensen live meegenieten, want Videoland toont dit concert op vrijdag 19 januari vanaf 20.00 uur via de streamingdienst aan abonnees. Ook als je Vrienden van Amstel dit jaar in levenden lijve bezoekt, is het aan te raden om naar de registratie van Videoland te kijken. De streamingdienst biedt namelijk het concert in zijn uitgebreidste vorm, met backstage- en bonuscontent die niet voor bezoekers in de zaal te zien is. Videoland zet hiervoor drie gelijktijdige livestreams in. Ook is direct na het concert de after party achter de bühne live te volgen.

   

  Welke streams zijn beschikbaar.

  Videoland-abonnees kunnen regisseur spelen van hun eigen registratie van het Vrienden van Amstel concert. Ze kunnen onbeperkt ‘zappen’ tussen de onderstaande drie livestreams:

   

  • Stream 1 – Live registratie
  • Stream 2 – Backstage met Marieke Elsinga
  • Stream 3 – Bonusmateriaal dat nergens anders zichtbaar is
  VideolandRTL NederlandOTTonlinestreamingdienstconcertmuziekVrienden van Amstel

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview