Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Vroeg opstaan om Max Verstappen wereldkampioen te zien worden

  Max Verstappen kan dit weekend in Japan voor de tweede keer in zijn carrière wereldkampioen worden. Fans moeten vroeg opstaan om dit live te volgen op Viaplay of F1 TV Pro.
  Jarco Kriek
  7 oktober 2022
  comments 0
  Vroeg opstaan om Max Verstappen wereldkampioen te zien worden
  Foto Getty Images

  De Grand Prix van Japan begint in verband met het tijdsverschil in de vroege ochtend in Nederland. Op zaterdag 8 oktober wordt vanaf 08.00 uur de kwalificatie gereden. Voor de race moet een dag erna op zondag 9 oktober nog eerder de slaap onderbroken te worden. Het startsein wordt namelijk al om 07.00 uur gegeven.

   

  Via omweg gratis

  Viaplay houdt zich definitief niet aan een vooraf gemaakte belofte. Eigenaar Viaplay Group beloofde bij de aankoop van de uitzendrechten dat na de overname van deze rechten van Ziggo Sport zes races per seizoen gratis aan alle Nederlanders zouden worden aangeboden. Tot nu toe verleende Viaplay Group alleen voor de Dutch GP in Zandvoort een sublicentie aan de NOS. Met nog vijf races voor de boeg kan worden vastgesteld dat de door Viaplay Group gemaakte belofte niet wordt nagekomen. Maar er is wel een manier om Max Verstappen zonder Viaplay-abonnement gratis wereldkampioen te zien worden. Onder meer via het Oostenrijkse Servus TV kan door gebruik te maken van een VPN-dienst gratis via internet naar de Formule 1-race gekeken worden. Meer informatie over het kijken van Formule 1 via een VPN vindt u in een eerder door Totaal TV gepubliceerd artikel.

   

  F1 TV Pro

  In Nederland kan de Formule 1 ook live via streamingdienst F1 TV Pro worden gevolgd. Dit is de eigen online dienst van Formule 1-eigenaar FOM. In tegenstelling tot Viaplay – dat ook andere sporten en een entertainmentaanbod levert – kan met deze dienst alleen naar Formule 1 en andere racecompetities onder de vlag van FOM bekeken worden. Het abonnement kost met een jaarbedrag van €64,99 maar de helft van een Viaplay-abonnement en is dus voor kijkers die alleen geïnteresseerd zijn in Formule 1 de beste keuze.

   

  Wereldkampioen

  Max Verstappen kan in Japan wereldkampioen worden als hij acht punten meer haalt dan directe concurrent Charles Leclerc van Ferrari. Ook moet bij zes punten meer scoren dan teamgenoot Sergio Perez. Dit betekent dat als Max Verstappen de race wint met ook nog een de snelste rondetijd de Nederlandse coureur voor de tweede keer wereldkampioen Formule 1 wordt. Ook als hij de race niet wint maar wel een gat van het genoemde aantal punten met Leclerc en Perez weet te slaan, kan het feest voor de Nederlander losbarsten.

  ViaplayViaplay GroupF1 TV ProVPNonlineOTTstreamingdienstFormule 1Max Verstappen

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)