Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+

  In een radiolandschap waar steeds meer zenders op elkaar lijken, is Just Music en Waanzin een uitzondering. De nieuwe radiozender is online en via DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+
  Foto Getty Images

  Just Music en Waanzin zendt precies uit wat de zendernaam doet vermoeden. Op de radiozender is alleen muziek te horen. Onderbrekingen voor informatie over nieuws, weer en verkeer zijn er niet. Ook reclames zijn tot op heden nog niet te horen. Tussen de muziek door zijn jingles van de radiozender te horen, maar ook waanzinnige uitspraken waarbij je soms wat langer moet doordenken voordat je weet waar het nu echt over gaat.

   

  Miljoenen eurocentjes

  Zo kun je je als luisteraar aanmelden voor een prijs waarmee je miljoenen eurocentjes en een Staatslot kan winnen. Een goede doordenker weet dat winnaar van deze prijs feitelijk een Staatslot krijgt waardoor ook de kans op een prijs van miljoenen eurocentjes ontstaat. De man achter dit soort doordenkers en tevens de radiozender Just Music en Waanzin is Hendrik van Nellestijn. Een man die zijn sporen in het radiolandschap heeft verdiend. Zo was hij jarenlang het creatieve brein van de legendarische Nijmeegse radiopiraat Keizerstad. In dezelfde periode maakte hij voor talrijke radiopiraten en landelijke radiozenders jingles en commercials. Van Nellestijn is met zijn karakteristieke stem als stemacteur te boeken en werd in 2018 in het RTL 4-programma Jinek verkozen tot ‘koning van de campagnefilm’ voor de gemeentelijke verkiezingen, waar hij met zijn eigen partij Lijst 6 in Rhenen meedeed. En natuurlijk was Van Nellestijn op diverse radiozenders als dj te beluisteren, onder meer met zijn programma ‘muziek met de sokken los’.

   

  Eindhoven

  Just Music en Waanzin is in de regio Eindhoven op kanaal 7B te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+. Wereldwijd kan de zender online met een internetverbinding beluisterd worden. Dit kan via de eigen website van de radiozender, maar ook via de radio-app radioNED.

  DAB+radiodigitaal

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview