Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+

  In een radiolandschap waar steeds meer zenders op elkaar lijken, is Just Music en Waanzin een uitzondering. De nieuwe radiozender is online en via DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+
  Foto Getty Images

  Just Music en Waanzin zendt precies uit wat de zendernaam doet vermoeden. Op de radiozender is alleen muziek te horen. Onderbrekingen voor informatie over nieuws, weer en verkeer zijn er niet. Ook reclames zijn tot op heden nog niet te horen. Tussen de muziek door zijn jingles van de radiozender te horen, maar ook waanzinnige uitspraken waarbij je soms wat langer moet doordenken voordat je weet waar het nu echt over gaat.

   

  Miljoenen eurocentjes

  Zo kun je je als luisteraar aanmelden voor een prijs waarmee je miljoenen eurocentjes en een Staatslot kan winnen. Een goede doordenker weet dat winnaar van deze prijs feitelijk een Staatslot krijgt waardoor ook de kans op een prijs van miljoenen eurocentjes ontstaat. De man achter dit soort doordenkers en tevens de radiozender Just Music en Waanzin is Hendrik van Nellestijn. Een man die zijn sporen in het radiolandschap heeft verdiend. Zo was hij jarenlang het creatieve brein van de legendarische Nijmeegse radiopiraat Keizerstad. In dezelfde periode maakte hij voor talrijke radiopiraten en landelijke radiozenders jingles en commercials. Van Nellestijn is met zijn karakteristieke stem als stemacteur te boeken en werd in 2018 in het RTL 4-programma Jinek verkozen tot ‘koning van de campagnefilm’ voor de gemeentelijke verkiezingen, waar hij met zijn eigen partij Lijst 6 in Rhenen meedeed. En natuurlijk was Van Nellestijn op diverse radiozenders als dj te beluisteren, onder meer met zijn programma ‘muziek met de sokken los’.

   

  Eindhoven

  Just Music en Waanzin is in de regio Eindhoven op kanaal 7B te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+. Wereldwijd kan de zender online met een internetverbinding beluisterd worden. Dit kan via de eigen website van de radiozender, maar ook via de radio-app radioNED.

  DAB+radiodigitaal

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)