Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+

  In een radiolandschap waar steeds meer zenders op elkaar lijken, is Just Music en Waanzin een uitzondering. De nieuwe radiozender is online en via DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Waanzinnige radiozender is een eigenwijze aanwinst op DAB+
  Foto Getty Images

  Just Music en Waanzin zendt precies uit wat de zendernaam doet vermoeden. Op de radiozender is alleen muziek te horen. Onderbrekingen voor informatie over nieuws, weer en verkeer zijn er niet. Ook reclames zijn tot op heden nog niet te horen. Tussen de muziek door zijn jingles van de radiozender te horen, maar ook waanzinnige uitspraken waarbij je soms wat langer moet doordenken voordat je weet waar het nu echt over gaat.

   

  Miljoenen eurocentjes

  Zo kun je je als luisteraar aanmelden voor een prijs waarmee je miljoenen eurocentjes en een Staatslot kan winnen. Een goede doordenker weet dat winnaar van deze prijs feitelijk een Staatslot krijgt waardoor ook de kans op een prijs van miljoenen eurocentjes ontstaat. De man achter dit soort doordenkers en tevens de radiozender Just Music en Waanzin is Hendrik van Nellestijn. Een man die zijn sporen in het radiolandschap heeft verdiend. Zo was hij jarenlang het creatieve brein van de legendarische Nijmeegse radiopiraat Keizerstad. In dezelfde periode maakte hij voor talrijke radiopiraten en landelijke radiozenders jingles en commercials. Van Nellestijn is met zijn karakteristieke stem als stemacteur te boeken en werd in 2018 in het RTL 4-programma Jinek verkozen tot ‘koning van de campagnefilm’ voor de gemeentelijke verkiezingen, waar hij met zijn eigen partij Lijst 6 in Rhenen meedeed. En natuurlijk was Van Nellestijn op diverse radiozenders als dj te beluisteren, onder meer met zijn programma ‘muziek met de sokken los’.

   

  Eindhoven

  Just Music en Waanzin is in de regio Eindhoven op kanaal 7B te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+. Wereldwijd kan de zender online met een internetverbinding beluisterd worden. Dit kan via de eigen website van de radiozender, maar ook via de radio-app radioNED.

  DAB+radiodigitaal

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)