Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Waar kan je AS Roma – Ajax live volgen?

    Kan Ajax de halve finale van de Europa League bereiken? In dat geval moet het in ieder geval in het Italiaanse Rome van AS Roma winnen.
    Jarco Kriek
    13 april 2021
    comments 2
    Waar kan je AS Roma – Ajax live volgen?
    Foto Getty Images

    Ajax dient namelijk een achterstand van 1-2 wegwerken, vorige week opgelopen in de thuiswedstrijd. AS Roma – Ajax is donderdag 15 april vanaf 21.00 uur live te volgen op RTL 7. Of je nu een tv-abonnement bij Ziggo, KPN, Canal Digitaal, T-Mobile of andere traditionele distributeur koopt, deze tv-zender van RTL Nederland is voor alle abonnees beschikbaar. RTL 7 begint een uur voor het begin van de wedstrijd met voorbeschouwen. Jan Boskamp en Theo Janssen zijn in de studio als analisten aanwezig.

     

    Radio

    AS Roma – Ajax is op de radio integraal live te volgen via NPO Radio 1. Deze radiozender is in Nederland in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Online kan de zender overal in de wereld via de NPO Radio 1-app alsmede de radio-apps JUKE, RadioNed+ en TuneIn beluisterd worden.

    voetbalUEFAEuropa LeagueAjax

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview