Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Waar kan je de eredivisietopper Feyenoord – AZ live volgen?

    De Eredivisie zit in de laatste week van Super Januari waarin de vier belangrijkste clubs het tegen elkaar opnemen. Dit weekend staat Feyenoord – AZ op het programma.
    Jarco Kriek
    23 januari 2021
    comments 0
    Waar kan je de eredivisietopper Feyenoord – AZ live volgen?
    Foto ProShots

    Topwedstrijden en derby’s die in de eerste helft van het speelschema niet werden gespeeld, worden nu alsnog gespeeld. Clubs in de Eredivisie en KNVB kozen voor deze opzet vanwege de coronacrisis. De hoop was dat in 2021 het coronavirus dusdanig bedwongen was dat weer met publiek in de stadions gespeeld kon worden. Een ijdele hoop.

     

    Live op ESPN

    Feyenoord – AZ wordt zondag 24 januari om 16.45 uur gespeeld en is live te volgen via sportzender ESPN, die deze wedstrijd op het hoofdkanaal uitzendt. ESPN 1 is onder meer bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Online.nl en Youfone met het goedkoopste tv-abonnement basispakket te bekijken. Bij de grootste distributeur van Nederland Ziggo dient hiervoor een aanvullend abonnement afgesloten te worden. Dit ESPN Eredivisie-abonnement kan bij Ziggo op dit moment tegen een gereduceerd tarief met een tijdelijke korting van vijftig procent afgesloten worden.

     

    Radio

    De voetbalwedstrijd is op NPO Radio 1 bij NOS Langs de lijn vrijwel integraal live te volgen. Radio Rijnmond zendt het live verslag van de gehele wedstrijd uit. NPO Radio 1 en Radio Rijnmond zijn in Nederland in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Wereldwijd kan de radiozender online beluisterd worden via de internetsite en app van NPO Radio 1 en Radio Rijnmond alsmede radio-apps als JUKE, RadioNed+ en TuneIn.

     

    Samenvatting

    Wie geen toegang tot ESPN heeft, kan een ruime samenvatting van Feyenoord - AZ alsmede alle andere op zondag gespeelde eredivisiewedstrijden op NPO 1 bij Studio Sport kijken. Dit programma begint om 19.00 uur.

    ESPNvoetbalEredivisieFeyenoordAZRadio RijnmondNPONPO 1NPO Radio 1Studio Sportpublieke omroep

    Reacties

  1. TV-TIP Where the Wild Men Are with Ben Fogle

    Where the Wild Men Are with Ben Fogle
    NPO 3 om 21:01 uur
    Ben Fogle gaat op zoek naar paradijsvogels die de maatschappij de rug hebben toegekeerd. Hij ontmoet de 80-jarige Bette, die al 34 jaar in haar uppie in een Australisch moeras woont. Ben mag best logeren in haar huisje, dat regelmatig overstroomt met modder, maar de krasse knar is niet van plan om voor de tv-maker te koken. “Ik heb al voor vier kinderen gezorgd: ik ben er klaar mee.” Na een stroeve start wordt het toch nog gezellig in Queensland.

    TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    Interview