Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Waar kan je El Clásico Real Madrid – FC Barcelona live volgen?

    De Spaanse voetbalklassieker El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona is te vergelijken met de onderlinge strijd tussen Ajax en Feyenoord in Nederland.
    Jarco Kriek
    9 april 2021
    comments 3
    Waar kan je El Clásico Real Madrid – FC Barcelona live volgen?
    Foto Getty Images

    De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona is belangrijk voor het verdere verloop van het seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Real Madrid staat derde in het klassement, FC Barcelona tweede. Het verschil tussen beide teams in het klassement bedraagt twee punten. Atlético Madrid is de Spaanse koploper met een punt voorsprong op FC Barcelona.

     

    Gratis voor Ziggo-klanten

    De aftrap van Real Madrid – FC Barcelona is zaterdag 10 april om 21.00 uur. Het commentaar is van Sierd de Vos. De voorbeschouwing begint een half uur eerder. Louis van Gaal is in de studio als analist aanwezig. Ziggo-klanten kunnen de voorbeschouwing en wedstrijd live volgen op digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Dit premium sportkanaal wordt zonder extra kosten aan alle Ziggo-klanten geleverd en is op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst te vinden.

     

    Ziggo Sport Totaal

    Wie tv-diensten bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile koopt, dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement af te sluiten om naar het Spaanse voetbal en dus ook deze El Clásica te kijken. Dit abonnement kost afhankelijk van de distributeur rond 15 euro per maand. De voetbalwedstrijd is in dit geval op het kanaal Ziggo Sport Select live te zien.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalEl Clásico

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview