Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Waar kan je El Clásico Real Madrid – FC Barcelona live volgen?

    De Spaanse voetbalklassieker El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona is te vergelijken met de onderlinge strijd tussen Ajax en Feyenoord in Nederland.
    Jarco Kriek
    9 april 2021
    comments 3
    Waar kan je El Clásico Real Madrid – FC Barcelona live volgen?
    Foto Getty Images

    De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona is belangrijk voor het verdere verloop van het seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Real Madrid staat derde in het klassement, FC Barcelona tweede. Het verschil tussen beide teams in het klassement bedraagt twee punten. Atlético Madrid is de Spaanse koploper met een punt voorsprong op FC Barcelona.

     

    Gratis voor Ziggo-klanten

    De aftrap van Real Madrid – FC Barcelona is zaterdag 10 april om 21.00 uur. Het commentaar is van Sierd de Vos. De voorbeschouwing begint een half uur eerder. Louis van Gaal is in de studio als analist aanwezig. Ziggo-klanten kunnen de voorbeschouwing en wedstrijd live volgen op digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Dit premium sportkanaal wordt zonder extra kosten aan alle Ziggo-klanten geleverd en is op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst te vinden.

     

    Ziggo Sport Totaal

    Wie tv-diensten bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile koopt, dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement af te sluiten om naar het Spaanse voetbal en dus ook deze El Clásica te kijken. Dit abonnement kost afhankelijk van de distributeur rond 15 euro per maand. De voetbalwedstrijd is in dit geval op het kanaal Ziggo Sport Select live te zien.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalEl Clásico

    Reacties

  1. TV-TIP Sportjournaal: WK Shorttrack

    Sportjournaal: WK Shorttrack
    NPO 1 om 18:49 uur
    Nadat vorig weekend al een strik om het langebaanseizoen werd geknoopt, volgt de komende dagen het slotstuk van het shorttracken. In Rotterdam Ahoy strijden de Nederlandse rondjes-rijders in eigen huis om de wereldtitels. Het is de officieuze rentree van drievoudig olympisch kampioene Suzanne Schulting, die na een pauze en een trainingsongeluk bijna een jaar uit de roulatie was. Officieel stond ze begin februari tijdens de wereldbeker in Dresden voor het eerst weer op het ijs: het leverde haar direct een bronzen plak op de 1.500 meter op.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Een van de Verraders komt tijdens het ontbijt onder vuur te liggen, maar ook de naam van een andere Verrader begint rond te zingen op het chateau. Hun geheime missie om de toegang tot de wapenkamer te blokkeren, komt dan ook als geroepen. De overige spelers kunnen alleen maar gissen wat deze missie was.

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)