Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Waar kunt u PSV – Olympiakos Piraeus live volgen?

  Gaat PSV door naar de kwartfinale van de Europese voetbalcompetitie Europa League? Op deze vraag komt donderdag 25 februari antwoord.
  Jarco Kriek
  25 february 2021
  comments 0
  Waar kunt u PSV – Olympiakos Piraeus live volgen?
  Foto ProShots

  PSV speelt donderdag 25 februari in het eigen Philips Stadion in Eindhoven tegen Olympiakos Piraeus. De aftrap van deze wedstrijd is om 21.00 uur. PS verloor de eerste wedstrijd in Griekenland met 4-2. Alle Nederlanders met een traditioneel tv-abonnement kunnen deze wedstrijd zonder meerkosten bekijken op RTL 7. De wedstrijd is ook live te volgen via het kanaal ESPN 1 van betaalzender ESPN. Dit kanaal is onder meer bij KPN, Canal Digitaal en T-Mobile in het basispakket opgenomen. Bij Ziggo dient een aanvullend abonnement gekocht te worden om toegang tot ESPN-kanalen te krijgen.

   

  Radio

  De voetbalwedstrijd is op NPO Radio te volgen. NPO Radio 1 is in Nederland in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Wereldwijd kan de radiozender online beluisterd worden via de internetsite en app van NPO Radio 1 alsmede radio-apps als JUKE, RadioNed+ en TuneIn.

  voetbalUEFAEuropa LeagueRTL 7ESPNPSV

  Reacties

 1. TV-TIP WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus

  WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus
  NPO 1 om 20:24 uur
  Vier dagen na de oefenpot tegen de Britten en een week voor de start van het EK kruist Oranje de degens met de dames van Belarus.

  TV-TIP Zwarte Zwanen

  Zwarte Zwanen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Ook in het achtste deel van Zwarte Zwanen duikt Cees Grimbergen in de wereld van oude sokken, niet behaalde rendementen en indexeringen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)