1. Nieuws

    Weekend lang Glastonbury op BBC met bonus via satelliet

    BBC besteedt dit weekend op de drie landelijk lineaire kanalen uitgebreid aandacht aan Glastonbury, het grootste muziekfestival in de wereld.
    Jarco Kriek
    24 june 2016
    comments 5
    Weekend lang Glastonbury op BBC met bonus via satelliet

    BBC besteedt dit weekend op de drie landelijk lineaire kanalen uitgebreid aandacht aan Glastonbury, het grootste muziekfestival in de wereld. Satellietkijkers krijgen via de zogenaamde Red Button-kanalen een extra toegift.


    De belangrijkste optredens zijn op BBC Two en BBC Four te zien en horen. Op BBC Two zijn de hoofdacts van Glastonbury te bekijken die op The Pyramid Stage plaatsvinden. Het gaat onder meer om een optreden van Coldplay.  BBC Four focust zich hoofdzakelijk op volledige optredens van artiesten als Earth, Wind And Fire en New Order. De programmering van BBC Two en BBC Four wordt aangevuld met optredens op andere podia. Op BBC One zijn documentaires over Glastonbury te zien. BBC One en BBC Two zijn bij de meeste aanbieders – veelal in HD-kwaliteit – in het basispakket opgenomen. BBC Four is bij veel, maar zeker niet alle aanbieders beschikbaar. Onder meer KPN geeft BBC Four niet door.

    Glastonbury ongecodeerd via satelliet

    Satellietkijkers kunnen Glastonbury ongecodeerd – dus zonder abonnement – bekijken. BBC One, BBC Two en BBC Four zijn in HD-kwaliteit via de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost te bekijken. Men krijgt op deze satelliet echter een voor Nederland en België exclusieve toegift. Extra beelden van Glastonbury zijn namelijk via de zogenaamde Red Button-kanalen te bekijken. Deze zijn eveneens ongecodeerd via de frequentie 12.422 GHz H – 27500 – 2.3. Het gaat hierbij om één HD- en vijf SD-kanalen.

    BBCBBC OneBBC TwoBBC FourBBC Red ButtonGlastonburymuzieksatellietAstra2ZiggoKPN

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Pavarotti

      Win de dvd Pavarotti!

      Ron Howard (Inferno, A Beautiful Mind) heeft een muzikale documentaire over Pavarotti gemaakt. Deze ode aan één van de grootste artiesten allertijden maakt gebruik van beelden uit het familiearchief. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

    TV-TIP Nederland in beweging

    Nederland in beweging
    NPO 1 om 05:50 uur
    Al twintig jaar houdt Olga Commandeur Nederland in beweging met fitnessoefeningen die je gewoon in de huiskamer uit kan voeren. Tijd voor feest!

    TV-TIP Met het mes op tafel

    Met het mes op tafel
    NPO 2 om 19:55 uur
    Van poker word je niet veel slimmer, behalve als het aan Herman van der Zandt ligt. In Met het Mes op Tafel wordt er namelijk gepokerd met kennis.

    Interview

    • Traces Molly Windsor

      Molly Windsor

      Traces

      In deze misdaadserie gaat een forensische laboratoriumassistente (Molly Windsor) op zoek naar de moordenaar van haar moeder.
      Reacties0 reactie(s)