Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Weer lineaire zender minder bij Ziggo, KPN en andere providers

  De opmars van online kijken heeft een nieuw slachtoffer gemaakt: Comedy Central Xtra gaat stoppen. De lineaire zender is te zien bij onder meer Ziggo, KPN, SKV en diverse andere providers.
  Jarco Kriek
  10 november 2022
  comments 4
  Weer lineaire zender minder bij Ziggo, KPN en andere providers
  Foto Getty Images

  Paramount heeft providers laten weten dat het aanvoersignaal van Comedy Central Xtra op 31 december wordt gestaakt. Dit betekent feitelijk dat de zender vanaf 1 januari niet meer lineair te bekijken is. Dit meldt Stichting Kabelnet Veendam (SKV) aan Totaal TV. Comedy Central Xtra wordt in Nederland niet alleen door SKV aangeboden, maar ook door onder meer Ziggo, KPN, T-Mobile en Caiway.

   

  Streaming

  Lineaire tv staat onder druk door de opmars van streamingdiensten en het veranderende kijkgedrag in Nederland. Het aantal lineaire kijkminuten daalt elke maand opnieuw. Vooral kleinere nichezenders als Comedy Central Xtra kunnen hierdoor hun begroting minder goed sluitend krijgen. De aankondiging van het stoppen van Comedy Central Xtra komt enkele weken nadat eigenaar Paramount in Nederland samen met het Amerikaanse mediabedrijf Comcast streamingdienst SkyShowtime op de markt heeft gebracht. Content die nu op Comedy Central Xtra wordt uitgezonden, kan door Paramount in de toekomst via deze streamingdienst aangeboden worden.

  Comedy Central XtralineairtvtelevisieSkyShowtimeOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)