Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Weer meer zenders via DAB+

  Wie naar het digitale radionetwerk DAB+ luistert, kan in grote delen van Nederland naar meer zenders luisteren. Sommige tijdelijk, anderen structureel.
  Jarco Kriek
  22 juli 2022
  comments 1
  Weer meer zenders via DAB+
  Foto Getty Images

  Grand Prix Radio huurt voor langere tijd bandbreedte bij dienstenaanbieder MTV NL. Hierdoor is de zender van Alexander Stevens en Olav Mol in grote delen van Nederland te ontvangen. Op Grand Prix Radio is bijvoorbeeld het radioverslag van alle kwalificaties en races van Formule 1 te beluisteren.

   

  Kermis FM

  Tijdelijke doorgifte via het MTV NL DAB+ netwerk is er voor Kermis FM. Deze radiozender is jaarlijks gedurende de grootste kermis van Nederland in Tilburg te beluisteren. De tijdelijke uitzendingen beginnen vrijdag 22 juli om 15.00 uur. Diverse dj’s van landelijke radiozenders zoals NPO 3FM, 538 en Qmusic maken radioprogramma’s live vanuit de studio op het kermisterrein in Tilburg. Kermis FM is niet alleen online en in en om Tilburg in FM (105.9 MHz) in de ether te ontvangen. Vrijwel landelijk is de zender ook via frequentiemux 7D van MTV NL te beluisteren. De televisievariant van Kermis FM met veel virtual radio-uitzendingen is onder meer via de netwerken van Ziggo en KPN te bekijken.

  DAB+radioKermis FMGrand Prix RadioMTV NL

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)