Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Weer meer zenders via DAB+

  Wie naar het digitale radionetwerk DAB+ luistert, kan in grote delen van Nederland naar meer zenders luisteren. Sommige tijdelijk, anderen structureel.
  Jarco Kriek
  22 july 2022
  comments 1
  Weer meer zenders via DAB+
  Foto Getty Images

  Grand Prix Radio huurt voor langere tijd bandbreedte bij dienstenaanbieder MTV NL. Hierdoor is de zender van Alexander Stevens en Olav Mol in grote delen van Nederland te ontvangen. Op Grand Prix Radio is bijvoorbeeld het radioverslag van alle kwalificaties en races van Formule 1 te beluisteren.

   

  Kermis FM

  Tijdelijke doorgifte via het MTV NL DAB+ netwerk is er voor Kermis FM. Deze radiozender is jaarlijks gedurende de grootste kermis van Nederland in Tilburg te beluisteren. De tijdelijke uitzendingen beginnen vrijdag 22 juli om 15.00 uur. Diverse dj’s van landelijke radiozenders zoals NPO 3FM, 538 en Qmusic maken radioprogramma’s live vanuit de studio op het kermisterrein in Tilburg. Kermis FM is niet alleen online en in en om Tilburg in FM (105.9 MHz) in de ether te ontvangen. Vrijwel landelijk is de zender ook via frequentiemux 7D van MTV NL te beluisteren. De televisievariant van Kermis FM met veel virtual radio-uitzendingen is onder meer via de netwerken van Ziggo en KPN te bekijken.

  DAB+radioKermis FMGrand Prix RadioMTV NL

  Reacties

 1. TV-TIP Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

  Floortje Naar Het Einde Van De Wereld
  NPO 1 om 20:24 uur
  Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen alle mensen uit de omgeving de medische zorg te geven die ze nodig hebben.

  TV-TIP The Voice of Love

  The Voice of Love
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Een warme en humorvolle ode aan Célin Dion, vrij geïnspireerd op het leven van de beroemde zangeres.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)