Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Weer meer zenders via DAB+

  Wie naar het digitale radionetwerk DAB+ luistert, kan in grote delen van Nederland naar meer zenders luisteren. Sommige tijdelijk, anderen structureel.
  Jarco Kriek
  22 juli 2022
  comments 1
  Weer meer zenders via DAB+
  Foto Getty Images

  Grand Prix Radio huurt voor langere tijd bandbreedte bij dienstenaanbieder MTV NL. Hierdoor is de zender van Alexander Stevens en Olav Mol in grote delen van Nederland te ontvangen. Op Grand Prix Radio is bijvoorbeeld het radioverslag van alle kwalificaties en races van Formule 1 te beluisteren.

   

  Kermis FM

  Tijdelijke doorgifte via het MTV NL DAB+ netwerk is er voor Kermis FM. Deze radiozender is jaarlijks gedurende de grootste kermis van Nederland in Tilburg te beluisteren. De tijdelijke uitzendingen beginnen vrijdag 22 juli om 15.00 uur. Diverse dj’s van landelijke radiozenders zoals NPO 3FM, 538 en Qmusic maken radioprogramma’s live vanuit de studio op het kermisterrein in Tilburg. Kermis FM is niet alleen online en in en om Tilburg in FM (105.9 MHz) in de ether te ontvangen. Vrijwel landelijk is de zender ook via frequentiemux 7D van MTV NL te beluisteren. De televisievariant van Kermis FM met veel virtual radio-uitzendingen is onder meer via de netwerken van Ziggo en KPN te bekijken.

  DAB+radioKermis FMGrand Prix RadioMTV NL

  Reacties

 1. TV-TIP Minari

  Minari
  NPO 2 om 23:54 uur
  Het Koreaans-Amerikaanse gezin Yi verhuist van Californië naar het landelijke Arkansas in de hoop hun eigen Amerikaanse droom waar te maken. Jacob (Steven Yeun) hoopt dat een boerderij zijn gezin een beter leven kan geven. De nieuwe omgeving brengt al veel uitdagingen met zich mee en dan trekt oma ook nog onverwacht bij hen in.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)