Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Wees er snel bij: nog enkele dagen kans om goedkoper Formule 1 te kijken

  Formule 1-liefhebbers die het komend seizoen live naar alle vrije trainingen, kwalificaties en races willen kijken, hebben nog enkele dagen om een goedkoper abonnement te nemen.
  Jarco Kriek
  24 februari 2023
  comments 4
  Wees er snel bij: nog enkele dagen kans om goedkoper Formule 1 te kijken
  Foto Getty Images

  De twee OTT-diensten die in Nederland Formule 1 live tonen, bieden liefhebbers van de koningsklasse van de autosport nog enkele dagen een kortingsactie aan. F1 TV Pro biedt hierbij een korting van 20 procent. Viaplay gaat een stapje verder en biedt het jaarabonnement met maar liefst 34 procent korting.

   

  F1 TV Pro

  De eigenaar van Formule 1 FOM/Liberty Media heeft met de streamingdienst F1 TV Pro een eigen kanaal om consumenten Formule 1 te laten kijken. F1 TV Pro kost €7,99 per maand. Een jaarabonnement is voor €64,99 verkrijgbaar. Tot en met 26 februari kan het jaarabonnement met 20 procent korting worden afgesloten voor €51,99. Met dit abonnement komen de onderstaande kijkmogelijkheden beschikbaar:

   

  • F1 live: Iedere race. Op ieder scherm. Duik in een unieke manier om F1 op meerdere schermen te volgen, met exclusief commentaar en voor- en nabeschouwingen.

   

  • Boordcamera’s: Alle coureurs. Altijd. Kies uit 20 boordcamera’s en bekijk de actie alsof je zelf achter het stuur zit.

   

  • Exclusieve teamradio: Luister ongecensureerde liveradio van alle teams op de grid en krijg alles mee, van start tot finish.

   

  • Exclusieve programma’s en archiefmateriaal: Hoogtepunten, grondige analyses en interessante inzichten. Voor en na iedere race.

   

  Officieel biedt F1 TV Pro de mogelijkheid om te kijken via slechts één apparaat. In de praktijk blijkt dat het al enkele jaren mogelijk is om gelijktijdig op meerdere apparaten naar de Formule 1 te kijken. Accountsharing – het delen van het abonnement – is hierdoor mogelijk. Natuurlijk zolang FOM het gelijktijdig kijken op meerdere apparaten toestaat.

   

  Viaplay

  Viaplay biedt natuurlijk meer dan alleen Formule 1. Het is daarom niet gek dat dit abonnement duurder is dan F1 TV Pro. Voor sportliefhebbers die naast Formule 1 ook naar voetbal – onder meer de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga – darts en hockey willen kijken, is een Viaplay-abonnement een noodzaak. De sportcontent wordt aangevuld met entertainment bestaande uit films, series en documentaires. Onder het film- en serieaanbod bevinden zich eigen Viaplay Originals en veel Scandinavische content. Ook sportdocumentaires over bijvoorbeeld de Formule 1-coureurs Max Verstappen en Nyck de Vries zijn binnen het Viaplay contentaanbod te zien.

  • Het Viaplay jaarabonnement is tot en met 28 februari tegen de actieprijs van €10,49 per maand verkrijgbaar. Dit is 34 procent goedkoper dan het maandabonnement van de streamingdienst, dat €15,99 kost.

   

  Viaplay biedt de mogelijkheid om met twee apparaten tegelijk naar films, series, documentaires en sport te kijken. Accountsharing is dus mogelijk. Waar andere streamingdiensten zoals Netflix accountsharing willen voorkomen, doet Viaplay hier niet moeilijk over.

  ViaplayViaplay GroupF1 TV ProOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview